Home Events Începe cea de-a patra ediție Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor

Începe cea de-a patra ediție Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor

6 min read

Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor și inițiat de Cristina Ich, a ajuns la cea de-a patra ediție, iar toate cele care doresc să intre în această comunitate se pot înscrie de pe 14 noiembrie până pe 14 decembrie pe site-ul maratonului. https://portraitofawoman.ro 

Invitații celei de-a patra ediții sunt Anastasia Soare, femeie de afaceri originară din România cu o carieră extraordinară în Statele Unite ale Americii, supranumită “regina sprâncenelor”, profesorul Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică, Cristian Andrei, doctor, psihoterapeut, trainer, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, Tukaram Paul Avram, poet al iubirii, a experimentat aproape 30 de ani tot ceea ce ține de dezvoltarea personală și transformarea ființei umane și Cristian Stan, creator de conținut de dezvoltare personală.

Printre invitații edițiilor anterioare se numără Paul Olteanu, Mircea Cărtărescu, Alexandra Nechita, Denisa Tănase, Maurice Munteanu.

Participantele de la maratonul de dezvoltare personală vor primi peste 100 de premii care constau în beauty box-uri și device-uri, vouchere de cumpărături, bijuterii și accesorii de lux. Marele premiu este o vacanță alături de Cristina la Capri, unde câștigătoarea va beneficia de o experiență de 5 stele.

Pe lângă accesul la conținut de calitate pe zona de dezvoltare personală, participantele POAW sunt practic membre ale unei comunități care împărtășește aceleași valori, devin prietene, au început business-uri împreună. După începerea evenimentului, materialele cu invitații vor fi uploadate zilnic pe site și vor putea fi accesate oricând timp de 100 de zile pe site.

“Portrait of A Woman este un proiect de suflet și cu siguranță, cea mai mare realizare a mea în online. Am creat acest proiect alături de Sanda Mira, un profesionist care a dat contur acestui proiect și în care am încredere, iar totul a pornit din dorința comună de a motiva și a inspira femeile spre a-și descoperi feminitatea și a se iubi mai mult. Mi-am dorit să creez o platformă unică, unde femeile să aibă parte de o experiență completă și cred că am reușit. Suntem deja la a IV-a ediție, iar reacțiile participantelor în maraton nu încetează să ne bucure. Ne asigurăm că evoluăm cu fiecare ediție, aducem cei mai buni invitați, oferim premii superbe și alegem cele mai fabuloase destinații pentru călătoria din fiecare ediție. Consider că femeile sunt demne de tot răsfățul și de toată iubirea din lume, iar POAW este mediul potrivit care să le ofere toate acestea”, a spus Cristina Ich, creatoarea POAW.Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor și inițiat de Cristina Ich, a ajuns la cea de-a patra ediție,

Cristina Ich este o prezență notabilă în industria de entertainment din România. De la sketch-uri online alături de BRomania, la jurat la Bravo ai stil la Kanal D, colaborări cu branduri de top, precum și feature pe coperta revistei Fashion Premium magazine și ELLE România, dar și publicații de fashion internaționale, câștigătoarea E! People’s Choice Awards – Romanian Social Media Star 2020, Cristina are o comunitate online impresionantă care o susține pe acest drum al dezvoltării și cunoașterii de sine. Ea le invită pe cele care o urmăresc să se bucure de o transformare fabuloasă prin accesul la specialiști și conținut de calitate în cadrul Portrait of a Woman.

Citește în continuare Cea mai frumoasă colaborare dintre The Motans și Irina Rimes, de până acum – „Gata de zbor”

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Fitboxing a sărbătorit un an de când a ajuns în România

Zilele trecute, Fitboxing a organizat o competiție între fitboxeri pentru a sărbători într…