Home Health & Beauty Fitboxing a sărbătorit un an de când a ajuns în România

Fitboxing a sărbătorit un an de când a ajuns în România

4 min read

Zilele trecute, Fitboxing a organizat o competiție între fitboxeri pentru a sărbători într-un mod cât mai activ și interesant un an de când au ajuns pe piața din România.

”Atmosfera a fost incendiară, cu 50 de persoane prezente, dintre care 35 participanți la două clase lovind cei 20 de saci digitali. Evenimentul a avut un real succes și pentru aceasta am vrea să îi mulțumim pentru susținere lui Denis Radu, pr-ul nostru, dar și sponsorilor Nutriversum, Dr Kurbe, Sloop, AtleticoKinetic, Vitamin Aqua, Cremooza, Bloom Clinique, KiloStop si Gold Nutrition. În ceea ce privește desfășurarea evenimentului,  cele două echipe: Roșu și Negru au venit pregătite pentru competiție și dornice să câștige. Da, pentru că sacii noștri sunt saci cu senzori care înregistrează scorul loviturilor pe ritm și pe putere, pe parcursul unui antrenament de 47 de minute super intens. Sacii reprezintă o cuantificare a efortului depus, o creditare, o recunoaștere a antrenamentului și o continuă motivație de menținere și de autodepășire! Fiecare fitboxer are sacul său, sac la care lovește cu intensitatea dorită, cu puterea de care dispune la o clasă. Ritmul pe care noi îl „cântăm”, iar fitboxerii îl „dansează” la unison. Iar la fiecare două săptămâni se schimbă challenge-ul (combinația de lovituri, de muzică, de exerciții funcționale), astfel încât ne reinventăm fără să avem timp să ne plictisim. La finalul fiecărei runde și la finalul clasei avem rezultatele afișate pe același monitor pe care rulează și filmul cu challenge-ul pe toată durata antrenamentului (exemplificarea loviturilor). ” a declarat unul dintre organizatori.

Pentru cei care nu știu, Fitboxing aduce împreună  3 elemente care construiesc conceptul în sine: Sincronizare; Putere; Energie. Acest sport inedit s-a născut în New York în urmă cu aproape 8 ani. Si-a câștigat rapid faima de disciplină distractivă și dinamică, al cărui scop este tonifierea completă a corpului. Fitboxing România, este partener global de succes cu Brooklyn Fitboxing International.

Citește în continuare Tu ce știi despre FitBoxing, noul concept de box fără contact?

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Începe cea de-a patra ediție Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor

Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor și in…