Home Fashion Pitti Uomo 94 – imagini în exclusivitate de la eveniment

Pitti Uomo 94 – imagini în exclusivitate de la eveniment

2 min read

Pitti Uomo 94 a început încă de ieri prin urmare, toată floarea cea vestită a modei se află deja la Firenze pentru a lua parte la unul dintre cele mai extravagante evenimente ale anului. Este un spectacol vizual de proporții, ce rupe bariera dintre real și virtual.

Sergio Colantuoni este artistul care a creat culorile hipnotice de kaleidoscop și pattern-urile jucăușe de anul acesta în ceea ce se numește Pitti Optical Power. Roberto Cavalli a ales Pitti Uomo 94 pentru lansarea mondială a proiectului său dedicat bărbaților, prima colecție a brandului lansată alături de noul director creativ Paul Surridge.

Poate cel mai așteptat moment al evenimentului este expoziția “FANATIC FEELINGS” curată de către Markus Ebner, fondatorul revistei Achtung Mode, și criticul de artă contemporană Francesco Bonami. Expoziția din cadrul Pitti Uomo 94 va aduce în fața publicului impactul unic pe care fotbalul l-a avut de-a lungul timpului asupra modei masculine.

Denis Radu și Monica Munteanu, aka The Black Team, pe care îi descoperiți și în paginile numărului 5 al Revistei FPM, nu lipsesc nici de această dată de la eveniment, reprezintă România într-un proiect susținut de Băneasa Shopping City. Deși au renunțat la negru, culoarea care a pus monopol pe ținutele lor din ultimii ani, cei doi au ales piese care le pun farmecul personal în valoare și îi fac să fie în centrul atenției oriunde s-ar afla. Chiar și la cel mai interesant eveniment dedicat modei masculine din lume 🙂

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dermabraziunea – tu știi când trebuie apelat la ea?

Dermabraziunea este o tehnică de corecție care absoarbe straturile superficiale ale pielii…