Home Beauty News Natura respiră și trăiește prin Physio Natura. Descoperă produse pentru o îngrijire naturală

Natura respiră și trăiește prin Physio Natura. Descoperă produse pentru o îngrijire naturală

6 min read

Când te gândești la natură, poate îți imaginezi o poieniță plină de flori parfumate, o livadă cu meri și cireși, un vârf de munte sau un colț de pădure sălbatic cu ierburi și plante variate. Pentru fiecare dintre noi, natura are propriul său înțeles și aduce imagini unice. Un lucru este însă cert: ne place natura, suntem atrași de produsele care provin din natură și ne dorim să trăim în armonie cu ea, folosind produse cât mai naturale pentru îngrijirea corpului nostru. Dacă și tu împărtășești această pasiune pentru cosmetice și dermatocosmetice care conțin ingrediente atent selectate și recoltate din natură, atunci ar trebui să știi că produsele Physio Natura sunt exact ce cauți.

Physio Natura

Povestea PHYSIO NATURA – Din inima Italiei în toată lumea, pentru o îngrijre cât mai aproape de natură

Ce trebuie să știi despre Physio Natura? În primul rând, toate ingredientele folosite în produsele Physio Natura provin exclusiv de pe teritoriul Italiei și din zona bazinului Mediteranean al peninsulei. Vorbim aici despre extractele de flori și plante folosite în cosmetice și dermatocosmetice.

Toate produsele conțin ingrediente naturale de până la 95% și nu conțin substanțe cu potențial alergenic și aditivi precum PEG, PETROLATUM, SILICONS sau PARABENS.

Toate produsele îndeplinesc standarde de calitate ISO 9001 și Iso 22716, iar testările se fac in Vitro la nivel molecular și in Vivo pe diferite grupe de vârstă pentru a testa eficacitatea produselor.

Brandul născut și creat în Italia acoperă o paletă largă de cosmetice și dermatocosmetice, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

De la creme de corp și creme de față la produse exfoliante, de la seruri și boostere pentru ten la uleiuri și loțiuni de corp, toate produsele conțin ingrediente culese și alese cu grijă din natură precum: uleiuri de camelie, uleiuri de măsline, uleiuri de nalbă, extracte de struguri albi și roșii, extract de lemn dulce, esență de mure și afine sau esență de migdale. Toată gama de produse este disponibilă în exclusivitate pe site-ul Ardomenia.ro.

LABORATOARELE PHYSIO NATURA – o călătorie eclectică printre secretele miraculoase ale naturii

Nu este nicio exagerare când spunem că dacă ceasul modei se dă la Milano, ceasul cosmeticelor și dermatocosmeticelor cu ingrediente culeste din natură se dă la Puglia, în Putignano, în provincia Bari.

Povestea Physio Natura are mai bine de un sfert de veac de inovații și pasiune pentru a extrage din natură exact acele ingrediente și combinații de ingrediente astfel încât pielea ta, corpul tău, tenul tău să aibă parte de experiențe aparte.

Totul a început în 1990 când Giovanni și Maria Antonietta au pus bazele companiei PDT Cosmetici. Azi, în spatele acestei companii, s-au strâns ani de studii și cercetare, testări in vivo cu rezultate remarcabile, mii de ore petrecute în laborator, totul pentru a construi un brand născut din natură – Physio Natura.

Ce înseamnă Physio Natura? O poveste care se scrie world wide și unde ingredientele perfecționate de natură în milioane de ani de evoluție sunt mixate cu ajutorul unor echipamente moderne și prin intermediu unor tehnologii de ultimă generație pentru obținerea unor produse ireproșabile care sunt supuse minuțios unor controale de calitate chimice, fizice și microbiologice pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Citește în continuare Wally1925 a oferit un workshop boem cu parfum de Toscana.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la RFW 2024: 8 designeri emergenți au lansat o colecție împreună cu Irina Schrotter, inspirată din viața personală

Anul acesta, la Romanian Fashion Week (RFW), eveniment care se desfășoară la Iași în perio…