Home Music Done, prima colaborare muzicală dintre Pascal Junior și Minelli

Done, prima colaborare muzicală dintre Pascal Junior și Minelli

3 min read

Vocea artistei Minelli capătă valențe noi pe piesa Done, compusă împreună cu Pascal Junior. Un sound nou, o linie melodică ritmată și un instrumental care duce cu gândul la un film de aventură – toate acestea sunt elementele care fac din Done o melodie de ascultat pe repeat.

Pascal Junior și Minelli

„Am încercat o abordare diferită, astfel încât piesa să se potrivească oricărui playlist, oricărui mood sau oricărui vibe, iar Minelli a înțeles perfect direcția în care voiam să merg”, a declarat Pascal.

Muzica a fost compusă de Minelli și Pascal Junior, textul de Minelli, iar producția de Pascal Junior. „Când există un vibe bun, cum a fost când m-am văzut cu Pascal la studio, piesa iese repede și colaborarea e super fresh”, a spus Minelli.

Cei doi se află la prima colaborare muzicală. Pascal Junior este un DJ și un producător cu background muzical în UK, care aduce mereu ceva nou, un sound unic, în muzica pe care o compune și pe care o produce. Acesta a obținut recunoașterea internațională prin piesele sale, fiind extrem de apreciat în țări precum Germania, S.U.A, Anglia, Olanda, Australia și Turcia.

Minelli a depășit numeroase recorduri cu piesa Mariola, devenind Shazam România #1, weekly radio chart #2, TV chart #2 și a fost auzită de nenumărate ori la cele mai mari radiouri din țară. Melodia a intrat în topul Shazam România încă din prima săptămână de lansare, ajungând direct pe poziția a cincea. Mai mult, Mariola este unul dintre hit-urile cele mai cerute în cluburile românești, fiind promovată și internațional, prin Sony Germany. Piesa a avut succes în UK, Franța, Bulgara, Cehia, Rusia.

Citește în continuare Killa Fonic lansează clipul piesei „Ploaia divină”: 5 specii diferite de șerpi alături de artist pe ritm de trap.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

INTERVIU | Meet the young designers | Halațiu Tudor

O nouă generație de tineri designeri își croiește drumul într-o industrie în care nu este …