Home Events Opt românce și patru jucătoare din prima sută mondială pe tabloul principal la ediția inaugurală „BCR Iași Open”, turneu cu statut WTA 125

Opt românce și patru jucătoare din prima sută mondială pe tabloul principal la ediția inaugurală „BCR Iași Open”, turneu cu statut WTA 125

4 min read

După trei ediții masculine de succes, capitala Moldovei se afirmă pe harta tenisului feminin românesc. În aceasta vară, între 1 și 7 august, va avea loc, în premieră, turneul feminin WTA 125 – BCR Iași Open, dotat cu premii în valoare de 115 000 de dolari și 160 de puncte WTA.

BCR Iași Open

Prima ediție va aduce o puternică prezență românească la start. Opt românce și patru jucătoare din prima sută mondială sunt pe tabloul principal la ediția inaugurală „BCR Iași Open”: Ana Bogdan, Irina Bara, Mihaela Buzărnescu, Alexandra Cadantu-Ignatik, ieșeanca Andreea Prisăcariu (WC), Briana Szabo (WC) și câștigătoarea dintre Ilinca Amariei (Iași) și Oana Simion (Piatra Neamț), toate dornice de puncte și în căutare de trofee. Pe lista jucătoarelor se află și Viktorija Golubic (59 WTA), Anna Karolina Schmiedlova (84 WTA), Clara Burel (95 WTA), Panna Udvardy (100 WTA), dar și Kristina Mlandenovic (120 WTA), câștigătoare de titluri de Grand Slam la dublu.

Pe tabloul de calificări BCR Iași Open vor fi prezente doua jucătoare din România, numele lor urmând sa le aflăm sâmbătă, 30 iulie.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la prima ediție BCR Iasi Open pentru a scrie din nou istorie cu victorii românești!

  • marți, 26 iulie – vineri, 29 iulie are loc turneul FRT categoria 1; câștigătoarea va primi wild card pe tabloul de calificări BCR Iași Open. Accesul spectatorilor este gratuit.
  • joi, 29 iulie, ora 14:00, are loc conferința de presă BCR Iași Open la Baza Sportivă Ciric
  • duminică, 31 iulie, încep meciurile de calificări
  • duminică, 31 iulie, ora 14:30 are loc tragerea la Sorți a tabloului principal BCR Iași Open în FAN Zone la Baza Sportivă Ciric
  • luni, 1 august, ora 11:00 încep meciurile de pe tabloul principal
  • sâmbăta, 6 august, ora 10:30 are loc conferința de presă BCR Iași Open la Baza Sportivă Ciric
  • duminică, 7 august, au loc finalele de dublu și de simplu începând cu ora 13:00

Programul meciurilor va fi afișat pe conturile de social media BCR Iași Open. În zilele de duminică, luni și marti, primele meciuri din zi încep la ora 11:00 și ultimul meci din zi nu mai devreme de ora 19:00. În zilele de miercuri, joi și vineri, primele meciuri din zi încep la ora 13:00 și ultimul meci din zi nu mai devreme de ora 19:00. Sâmbătă și duminică meciurile încep la ora 13:00.

Biletele și abonamentele* sunt disponibile aici.

*Abonamentele sunt disponibile pe platforma entertix până sâmbătă, 30 iulie. 

Citește în continuare La Rocanotherworld 2022 faptele bune s-au adunat din nou împreună.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Victoria’s Secret lansează noua campanie My Wings, My Way

Victoria’s Secret aduce în prim-plan o nouă campanie numită My Wings, My Way, dorind să tr…