Home Fashion Noutățile primăverii la Veranda Mall

Noutățile primăverii la Veranda Mall

3 min read

La Veranda Mall primăvara a adus o nouă ediție a „Academiei de Stil”, dar și noi lansări în materie de modă și frumusețe.

Mall-ul din zona pieței Obor a Capitalei este o destinație pentru cumpărători atât pentru selecția de magazine de modă și lifestyle, pentru magazinele dedicate frumuseții și îngrijirii, cât și pentru zonele de food and drinks, leisure, wellness, entertainment.

Noutățile primăverii au putut fi testate weekendul trecut la cea de-a 5-a ediție a „Academiei de Stil”. Evenimentul s-a desfășurat în centrul comercial și s-a bucurat de prezența a peste 400 de doamne și domnisoare, ce au beneficiat de transformări spectaculoase cu ajutorul make-up artiștilor și a hair-stiliștilor.

„Academia de Stil” este un eveniment organizat de Veranda Mall în care, pe durata a două zile, specialiști în domeniu asigură servicii gratuite de beauty – make-up, nails, hairstyling, testări de produse și prezentări de produse – pentru a-i ajuta pe cei prezenți să descopere noile tendințe din sezonul primăvară-vară 2019.

Dana Săvuică a testat produsele și serviciile binecunoscuților stiliști prezenți la eveniment, ocazie cu care a vizitat și magazinele din mall.

„Mi-a plăcut foarte mult experiența avută în Veranda Mall, aceea de a încerca să-mi găsesc o serie de outfit-uri care să se potrivească pentru diverse evenimente sau de ce nu, chiar pentru apariții pe covorul roșu. În același timp a fost și o provocare interesantă să explorez posibilitățile de modă și stil din acest centru comercial, pentru că la final
rezultatele au depășit așteptările.” a declarat Dana Săvuică.

Citește în continuare Anrealage toamnă 2019 „Dumnezeu este în detalii”.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

CAV Gallery | Antonia Corduneanu: If your species disappears, clap your hands

Expoziția Antoniei Corduneanu de la Centrul Artelor Vizuale Multimedia poate fi vizitată î…