Home Fashion Accessories Noua Colecție Grădina Pandora

Noua Colecție Grădina Pandora

3 min read

Lansarea celei mai noi colecții de bijuterii Pandora pentru primăvară a avut loc în cadrul unui eveniment exclusivist, în cea mai frumoasă grădină din București: Atelier Florens. Colecția Grădina Pandora a adus un zâmbet pe faţa celor prezenți, același efect pe care deseori îl are și simpla rostire a cuvântului „Primăvară”

gradina pandora

Specialiști din industrie, jurnalişti şi vedete, precum Ioana Ginghină, Tily Niculae, Cristina Cioran, Loredana Dinu, Andreea Perju, Alexia Țalavutis, Diana Enciu & Alina Tanasă (Fabulous Muses), Maria Andreea, Sasha Borona, Iulia Verdeș, Andreea Remețan, Eli Roman, Oana Coșbuc, Ramona Solomon, Simona Țăranu și Vladimir Drăghia au fost prezenţi la evenimentul de lansare a acestei colecţii.

Pandora dedică noi bijuterii femeilor moderne, dornice să-și scrie propriile povești, să se reinventeze asemeni naturii primăvara, să înflorească și să-și făurească singure norocul. Cei doi VP Creative Directors ai Pandora, Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, au creat bijuterii minunate, pentru a le inspira pe femeile de pretutindeni să-și exprime sentimentele și stilurile, în moduri cât mai naturale. „Femeile au o forță interioară extraordinară, iar bijuteriile reprezintă modul perfect de a o arăta întregii lumi”, au spus designerii italieni.

Mai mult decât o colecție, Grădina Pandora este un spațiu al exprimării libere a sinelui și un nou mod de a-ți arăta emoțiile și feminitatea, printr-o serie variată de modele și simboluri. Realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și finisate manual, bijuteriile din noua colecție au o simbolistică bogată și detalii fin lucrate, îndemnându-le pe femei să împletească mesaje semnificative în propria lor poveste și să-și potențeze încrederea în sine.

Citește în continuare 10 genți pentru primăvară 2019.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cine este Vanotek – artistul care compune muzică românească cu un sound internațional

Vanotek este un tânăr producător şi DJ român, originar din Republica Moldova, care a studi…