Home Music Nicole Cherry și Carla’s Dreams colaborează pentru prima dată și caută un vinovat în ,,Din cauza ta”

Nicole Cherry și Carla’s Dreams colaborează pentru prima dată și caută un vinovat în ,,Din cauza ta”

6 min read

Anul 2023 se anunță plin pentru industria muzicală, iar cei care deschid cutia surprizelor sunt Nicole Cherry și Carla’s Dreams, doi dintre cei mai apreciați și difuzați artiști nu doar ai momentului, ci constant, de ani de zile. ,,Din cauza ta” îi găsește pe Nicole Cherry și Carla’s Dreams dialogând sincer despre sentimente care nu îi lasă în pace și care le schimbă viața. Piesa are amprenta lirică a lui Carla’s Dreams, muzica și versurile îmbinându-se perfect cu vocea și stilul inconfundabil al lui Nicole.

Nicole Cherry Carla’s Dreams

Piesa a fost scrisă de Carla’s Dreams, alături de Sebastian Barac, Marcel Botezan și Mihai Alexandru Bogdan, care s-au ocupat și de producție. Aceasta este însoțită și de un videoclip pe măsură, regizat de Roman Burlacă și Evgheniy Dedkov.

,,Sunt foarte încântată de aceasta colaborare si de faptul că eu și Carla’s Dreams putem sa le dăruim fanilor această piesă. <<Din cauza ta>> este despre o dragoste neîmpărtășită, neîncredere, dor, este o piesa care vorbește cu sufletul, plină de emoție. Abia aștept să o cânt live și să o trăim împreună”, spune Nicole Cherry.

Nicole Cherry este una din cele mai cunoscute artiste din România, fiind un nume sonor în industria muzicală, la doar 24 de ani. Artista și-a început cariera la o vârstă fragedă, participând la numeroase competiții muzicale unde a început să fie recunoscută pentru talentul ei. Primul ei single, “Memories”, a fost un real hit, câștigând chiar și premii precum “Best Breakthrough Artist” în 2014. De-a lungul carierei sale, Nicole a colaborat chiar și cu artiști internaționali precum Mohombi sau Joey Montana. Single-ul său, ,,Florile tale”, este una dintre cele mai difuzate piese din playlist-urile marilor radiouri și a fost în topul pieselor în trending-ul din România, pe YouTube. De curând, artista a mai adăugat un succes în portofoliul său, pentru rolul principal din ,,Romina VTM”, filmul cu cele mai multe bilete vândute înainte de lansare vreodată în România, pentru care a realizat și colaborări cu rareș și Bogdan DLP, pentru soundtrack-ul acestuia.

Carla’s Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, trupa a sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-au construit o bază solidă de fani, au susținut sute de concerte și au umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum ,,Victima” și ,,Adidașii gri” sau ,,Înapoi” au dominat topurile locale. De asemenea, una dintre cele mai de succes piese ale proiectului Carla’s Dreams, ,,Sub Pielea Mea”, care a cucerit Ucraina și CIS, a ajuns anul trecut #11 pe Shazam, global, depășind artiști precum P!nk, Coldplay sau Florence + The Machine. De neratat este și proiectul ,,Nocturn”, un proiect ce conține 6 povești scurte, spuse de 6 personaje, în aproximativ 200 de zile. Astfel, au fost lansate 13 piese, printre care și ,,Luna”, Dependent, în colaborare cu Deliric, ,,Anxietate” cu Antonia, alături de alte testimoniale și materiale.

Citește în continuare New year, new The Motans? – Midnight Gems, un EP cu reinterpretări și influențe de muzică trap.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…