Home Beauty News NEW PREVENTION+ SPF – cremă hidratantă pentru protecție zilnică

NEW PREVENTION+ SPF – cremă hidratantă pentru protecție zilnică

5 min read

Crema NEW PREVENTION+ SPF are o formulă extrem de ușoară care oferă protecție supremă cu spectru larg împotriva razelor solare dăunătoare de tip UVA și UVB. Conține oxid de zinc organic și substanțe care blochează lumina UV, precum homosalate pentru o aplicare fără cusur care se absoarbe rapid în piele.

PREVENTION+ SPF

Cremele din gama NEW PREVENTION+ SPF sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. Se aplică în cantitate generoasă cu 15 minute înainte de expunerea la soare și se reaplică la cel puțin fiecare 2 ore. NEW PREVENTION+ SPF este produsul de la IMAGE Skincare cu cea mai completă formulă de prevenție împotriva razelor solare. Un produs excelent pentru a fi utilizat în cazul activităților în aer liber și a expunerii excesive la soare, NEW PREVENTION+ SPF este formulat cu oxid de zinc organic și substanțe care blochează razele UV, oferind un finish translucid și o senzație confortabilă la aplicare.

Pentru extra protecție cu antioxidanți se adaugă 2-3 picături din VITAL C hydrating ACE serum. Se utilizează în cazul pielii foarte îmbătrânite pentru apărare supremă împotriva soarelui.

Oxidul de zinc este o substanță minerală, sigură pentru recifuri, certificată EcoCert, care blochează radiația dăunătoare provenită de la soare, astfel încât apără în mod eficient împotriva razelor UVA și UVB. O altă substanță utilizată este Homosalate, octocrylene și octisalate, care absoarbe razele UVA și UVB și oferă protecția necesară. Proteina hidrolizată de mazăre este un ferment derivat în mod natural despre care s-a demonstrat că protejează pielea de efectele îmbătrânirii premature, cauzate de lumina albastră emisă de telefoane, calculatoare și tablete.

PREVENTION+ SPF

Image Skincare este unul dintre PUȚINELE BRANDURI cu o  FORȚĂ DE VÂNZARE BAZATĂ PE ESTETICIENI, facilitând astfel accesul la un profesionist în orice clipă.

Image Skincare este LIDER ÎN INDUSTRIE în ceea ce privește dezvoltarea de produse și DESCHIZĂTOR DE DRUMURI în folosirea celulelor stem derivate din plante și a peptidelor pentru înfrumusețarea pielii.

ABORDAREA DE 360 DE GRADE în ceea ce privește îngrijirea pielii și colecțiile CUPRINZĂTOARE de produse abordează orice problemă de ten și stil de viață pentru a asigura BUNĂSTAREA ORICĂRUI TIP DE PIELE.

www.imageskincare.com.ro

Image Skincare este un brand profesional, clinic, de îngrijire a pielii, creat de la început pentru profesioniștii din domeniu. La ISV lucrurile se fac puțin diferit, se prioritizează știința și rezultatele în defavoarea trendurilor. După ani de muncă rezultatele se văd, produsele ISC formulate de către medici au obținut recenzii bune și premii internaționale de recunoaștere, câștigând încrederea a peste 20.000 de esteticieni din 60 de țări.

Citește în continuare Prevenție și protecție zilnică – IMAGE Skincare.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Killa Fonic revine cu un nou videoclip “Audi Negru White Jeans”

Killa Fonic a lansat albumul TERRA VISTA in preajma sărbătorilor și poate fi ascultat pe t…