Home Beauty News my Geisha x Jeremy Fragrance: Produsele Fragrance One disponibile în exclusivitate în rețeaua my geisha

my Geisha x Jeremy Fragrance: Produsele Fragrance One disponibile în exclusivitate în rețeaua my geisha

11 min read

my Geisha, compania din România care produce parfumuri și cosmetice, lansează în exclusivitate 5 produse Fragrance One by Jeremy Fragrance, online și în magazine.

Jeremy Fragrance, influencerul de renume mondial, se întoarce în România pentru a lansa o serie de produse exclusiv în rețeaua my Geisha. După succesul înregistrat la prima sa vizită în țară, în decembrie 2023, Jeremy revine pentru a încânta comunitatea pasionaților de parfumuri din România cu unele dintre cele mai populare arome create de el, împreună cu parfumieri celebri, precum Alberto Morillas și Elise Benat.

Cunoscut pentru abordarea sa unică și pentru parfumurile sale irezistibile, Jeremy Fragrance a atras un număr impresionant de entuziaști la prima sa vizită în România, ceea ce l-a determinat să revină și să le ofere tuturor fanilor săi de aici oportunitatea să se bucure de produsele sale exclusiv, my Geisha fiind singurul retailer autorizat cu acces la această listare, atât în România, cât și internațional.

Potrivit acestei colaborări, my Geisha va lista în propria rețea 5 produse Jeremy Fragrance, oferind fanilor acces la parfumurile lor preferate într-un mod unic și exclusivist: DAY – extrait de parfum pentru femei, OFFICE – eau de parfum pentru bărbați, UNISEX – eau de parfum pentru toți și 2 lumânări parfumate – MOVIE NIGHT & GENTLEMENS LOUNGE. Lansarea marchează începutul unei noi etape în colaborarea dintre Jeremy Fragrance și my Geisha, consolidându-le poziția în industria parfumurilor din România și Europa.

Sute de oameni la coadă pentru Jeremy Fragrance și my Geisha – un eveniment record în România

Evenimentul de lansare a avut loc la my Geisha Promenada, pe 17 mai. Jeremy Fragrance s-a întâlnit cu sutele de fani și a oferit un adevărat spectacol olfactiv, prezentând cele mai recente și cele mai populare arome din colecția sa. De asemenea, participanții la eveniment s-au bucurat de oferte limitate, cadouri, sesiuni de autografe, fotografii, o tombolă specială și multe alte surprize.

„Privind înapoi la mulțimea de evenimente uimitoare din 2023, niciunul nu a strălucit mai tare decât colaborarea noastră cu Jeremy Fragrance. A fost imens – sute de persoane au participat la evenimentul Jeremy Fragrance & my Geisha în România din 17 decembrie. Entuziasmul a ajuns până în parcarea mall-ului. Și da, avem fotografii pentru a vă arăta entuziasmul fanilor. Nici evenimentul de anul acesta nu a fost mai prejos. A depășit toate așteptările! Jeremy aduce cu el nu doar expertiza sa, dar și o viziune inovatoare care se aliniază perfect cu filosofia și motto-ul my Geisha: Essence of Confidence. Colaborarea noastră cu Jeremy Fragrance este mai mult decât o simplă lansare de produse; este o celebrare a excelenței și a pasiunii comune pentru parfumerie. Colecția Fragrance One este disponibilă online, pe mygeisha.ro & mygeisha.com și în toate magazinele my Geisha din cele 11 țări (România, Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Bulgaria, Regatul Unit, Ungaria, Elveția și Qatar). Colecția Fragrance One acoperă o zonă pe care my Geisha nu o avea în portofoliu, o gamă de parfumuri fresh, dar persistente.  Sunt convinsă că această colaborare va continua să inspire și să aducă încredere în viețile oamenilor. Sunt recunoscătoare că brandul este susținut de o comunitate impresionantă, puternică și plină de energie pozitivă. Vreau să le mulțumesc că au participat la eveniment într-un număr copleșitor de mare și au transformat această lansare în ceva remarcabil.”, a declarat Denisa Tănase, CEO my Geisha.

„I am captivated by the concept of my Geisha. A geisha embodies seduction and mystery while also being a nurturing presence. Similarly, my Geisha as a brand is dedicated to caring for its customers, which resonates deeply with me. It’s a privilege to be associated with such a thoughtful and engaging brand. Working with Denisa is like a match where each round is a win-win; it’s a dynamic exchange of ideas and challenges that pushes us both to excel. I am thrilled to be here in Romania and to have the opportunity to collaborate with my Geisha. This experience is not just professionally enriching, but also deeply personal and fulfilling. I’m truly grateful for such a warm welcome from everyone. Thank you!”, a declarat Jeremy Fragrance.

Despre my Geisha

Născut din pasiune pentru parfumuri, frumusețe și lux, brandul my Geisha își începe povestea în 2018, bucurându-se de un adevărat succes. my Geisha aduce în atenţia iubitorilor de parfumuri orientale arome seducătoare, absolut încântătoare, și formule foarte persistente, precum uleiul parfumat ori extractul de parfum.

Celebru în Europa, brandul my Geisha este prezent în 11 țări, cu peste 50 de magazine (România, Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Bulgaria, Regatul Unit, Ungaria, Elveția și Qatar).

Cu my Geisha, te bucuri de experiența shoppingului exclusivist: pătrunzi în universul brandurilor premium de îngrijire a pielii, coreene sau “Made in France”, și a parfumurilor orientale ce captează toată atenția, îți definesc stilul, învăluindu-te în eleganță și rafinament. my Geisha transformă orice zi banală într-una senzațională!

Pentru date suplimentare vizitați www.mygeisha.ro

Despre Jeremy Fragrance

Jeremy Fragrance este recunoscut la nivel global ca un influencer de top în industria parfumurilor. Este cunoscut pentru canalul său de YouTube, care a câștigat popularitate datorită recenziilor sale detaliate și entuziaste despre diverse arome. Jeremy nu este doar un critic de parfumuri, ci și un antreprenor de succes; în 2018, a lansat propria sa linie de parfumuri, Fragrance One. Talentul său și abilitatea de a se conecta cu fanii săi prin conținut autentic și captivant i-au adus milioane de urmăritori pe platformele sociale: peste 2  milioane de abonați pe canalul său de YouTube, peste 8  milioane de abonați pe TikTok și peste 2  milioane de urmăritori pe Instagram.

Citește în continuare Beauty Brunch pentru lansarea Physio Natura, brandul italian de cosmetice naturiste.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…