Home Beauty News Beauty Brunch pentru lansarea Physio Natura, brandul italian de cosmetice naturiste

Beauty Brunch pentru lansarea Physio Natura, brandul italian de cosmetice naturiste

5 min read

Într-o locație eclectică de pe Calea Dorobanți, Pasticceria Diplomat, un concept creat de Flavian Dobre, a avut loc un Beauty Brunch aparte, unde mai multe creatoare de conținut și influenceri din zona de beauty și lifestyle au avut ocazia să descopere produsele naturiste italiene, odată cu lansarea Physio Natura.

lansarea Physio Natura

Produsele pot fi achiziționate de pe site-ul ardomenia.ro, unicul importator al acestui brand de cosmetice. Produsele Physio Natura excelează prin calitatea ingredientelor dar și prin procentul ridicat de elemente naturale extrase cu cele mai inovative tehnologii.

În cosmeticele Physio Natura vei descoperi ingrediente de cea mai mare puritate, precum uleiuri de camelie, uleiuri de măsline, uleiuri de nalbă, extracte de struguri albi și roșii, extract de lemn dulce, esență de mure și afine sau esență de migdale.

În plus, toate ingredientele provin exclusiv de pe teritoriul Italiei, iar cele mai multe extracte de flori și plante se fac din regiunea Puglia din provincia Bari, și sunt colectate și recoltate din zone unde nu există radicali liberi, poluare sau alți factori perturbatori.

Ce trebuie să reții despre cosmeticele Physio Natura

În primul rând, toate ingredientele folosite în produsele Physio Natura provin exclusiv de pe teritoriul Italiei și din zona bazinului Mediteranean al peninsulei. Vorbim aici de extractele de flori și plante folosite în cosmetice și dermatocosmetice.

Toate produsele conțin ingrediente naturale de până la 95% și nu conțin substanțe cu potențial alergenic și aditivi precum PEG, PETROLATUM, SILICONS sau PARABENS.

Toate produsele îndeplinesc standarde de calitate ISO 9001 și Iso 22716, iar testările se fac in Vitro la nivel molecular și in Vivo pe diferite grupe de vârstă pentru a testa eficacitatea produselor.

În cadrul workshop-ului, produsele au fost testate de influencerițe și creatoare de conținut din zona de beauty și lifestyle care au apreciat atât textura cât și compoziția produselor. Evenimentul a fost oferit de Denis Radu în colaborare cu PASTICCERIA Flavian Dobre.

Ce trebuie să reții despre Laboratoarele Physio Natura

Povestea Physio Natura are mai bine de un sfert de veac de inovații și pasiune. Totul a început în 1990 când Giovanni și Maria Antonietta au pus bazele companiei PDT Cosmetici. Azi, în spatele acestei companii, s-au strans ani de studii și cercetare, testări in vivo cu rezultate remarcabile, mii de ore petrecute în laborator, totul pentru a construi un brand născut din natură – Physio Natura.

Ce înseamnă Physio Natura? O poveste care se scrie world wide și unde ingredientele perfecționate de natură în milioane de ani de evoluție sunt mixate cu ajutorul unor echipamente moderne și prin intermediu unor tehnologii de ultimă generație pentru obținerea unor produse ireproșabile. Nu trebuie să crezi. Testează și vei înțelege, vei simți și vei alege de azi înainte doar produsele semnate de Physio Natura.

Pentru că natura respiră și trăiește prin Physio Natura.

Citește în continuare Natura respiră și trăiește prin Physio Natura. Descoperă produse pentru o îngrijire naturală.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…