Home Events MURMUR sărbătorește 10 ani de la înființare, prin lansarea colecției Toamnă/Iarnă 2021

MURMUR sărbătorește 10 ani de la înființare, prin lansarea colecției Toamnă/Iarnă 2021

2 min read

Colecția de Toamnă/ Iarnă 2021 marchează 10 ani de MURMUR. Pe baza esteticii recurente de lenjerie reinterpretată în pret-a-porter contemporan, noua colecție aduce elemente noi de streetstyle relaxat, în siluete, detalii și forme din Vestul Sălbatic.

murmur 10 ani
Foto: Mike Nicolaev

Noutatea absolută a colecției vine o dată cu produsele din piele: produsul semnătură MURMUR – body-ul cu cupe de inspirație retro Sculpt – creat de data aceasta din piele de bovină de înaltă calitate din Italia. Capsula de piele aduce senzualitatea si îndrăzneala MURMUR și sub formă de fustă, colant, cizme, botine și mânuși din aceeași piele de lux, foarte confortabilă și ușor elastică.

O noutate a acestei colecții este și prima colaborare cu un brand romanesc: Optimef. Construind în jurul celui mai recognoscibil simbol MURMUR interpretat în stilul geometric Optimef – și anume suspenderul de inspirație lenjerie vintage, am dezvoltat o geantă plic și o curea. Astfel, capsula MURMUR X Optimef îmbină estetica senzuală, feminină MURMUR cu liniile curate și funcționalitatea specifică Optimef.

Foto: Mike Nicolaev

Tot pentru a marca cei 10 ani, am creat și primele produse cu un pattern care simbolizează MURMUR – seria Fanatic Logo – dedicată tuturor fanelor esteticii inspirate din lenjerie.

Citește în continuare „INIMA REGINEI” Expoziție de pictură și creații vestimentare inspirate de Regina Maria a României.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Începe cea de-a patra ediție Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor

Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor și in…