Home Events Moldovan Brands Runway 2024 descoperă „Whispers of the deep”

Moldovan Brands Runway 2024 descoperă „Whispers of the deep”

6 min read

Moldovan Brands Runway, eveniment ajuns la a treia ediție, va avea loc în perioada 29-30 martie, la Chișinău și își propune să redefinească în continuare lumea modei. Conceptul ales pentru acest an, „Whispers of the deep”, este o invitație de a aduce în prim-plan legătura profundă dintre misterul oceanului și modă. După succesul răsunător al evenimentului precedent, care a atras atenția internațională și a fost menționat în reviste prestigioase, precum WWD Japan, Fucking Young, Fashion United Germany și Fault Magazine, SS24 este gata să facă valuri și mai mari în industrie.

Photo: Anna Sherbatiuk (MBR AW23/24)
O incursiune în viitorul modei

Bazându-ne pe experiența noastră inovatoare, inclusiv primul Digital Fashion Expo din Moldova și utilizarea inteligenței artificiale în prezentările de modă, „Whispers of the deep” explorează oceanul ca o sursă de inspirație și o metaforă a fluidității, profunzimii și capacității industriei modei de a tăia respirația în materie de frumusețe. Această temă include angajamentul nostru de a prezenta nu doar un design de ultimă oră, ci și de a îmbrățișa abordarea critică a respectului față de mediul înconjurător.

Apogeul creativității cu Maotik

Într-o colaborare electrizantă, artistul digital Maotik ni se alătură pentru a transforma evenimentul într-un peisaj marin captivant. Lucrarea sa, cunoscută pentru îmbinarea domeniului digital cu cel fizic, va reînvia ritmul oceanului, creând un mediu dinamic, interactiv, care reflectă esența ediției SS24. Acest parteneriat subliniază viziunea de a combina moda cu arta digitală pentru a crea experiențe dincolo de spectacolele tradiționale pe podium.

Photo: Shigeo Gomi (Tokyo)
Noile colecții, în lumina reflectoarelor

Prezentând multiple performanțe ale celor mai vizionari designeri din Moldova, dar și Ucraina, România, Georgia, SS24 evidențiază diversitatea și talentele incontestabile ale acestora. Selectați de un juriu internațional pentru abordarea inovatoare, designerii urmează să-și prezinte colecțiile de primăvară-vară, împletind armonios măiestria și creativitatea în modelele lor exclusive. Printre designerii participanți se numără: OK KINO, Julia Allert, L. Storojuc, Valentina Vidrașcu, Șotropa, Sekana, Georgette, Ionel, EHO, Mallena, March Again, Tricon, Nicole Storm și Barbara Collection.

Dincolo de Podium: Un val de transformare

SS24 se extinde dincolo de prezentările de modă, oferind o expoziție vastă, care reflectă artă digitală inspirată de motivul apei. Includerea de proiecții exclusive de film și de prezentări pătrunzătoare îmbogățește și mai mult dialogul în jurul modei, artei și tehnologiei, marcând Moldovan Brands Runway drept o platformă esențială pentru depășirea granițelor din industria modei.

Simte valul schimbării

Pe măsură ce evenimentul Moldovan Brands Runway SS24 este tot mai aproape, te invităm să te alături conexiunii profunde dintre minunile oceanului și lumea modei. Această ediție promite nu doar să contureze spiritul inovator al designerilor, ci și să promoveze o înțelegere și apreciere mai profundă a resurselor prețioase oferite de lumea noastră.

Despre Moldovan Brands Runway:

Moldovan Brands Runway (MBR) este un eveniment și o platformă de modă care prezintă și promovează mărcile de modă locale și internaționale. MBR își propune să celebreze și să valorifice potențialul modei autohtone, oferind în același timp un spațiu pentru colaborare și inovare în industria fashion. Acest eveniment include prezentări de modă, expoziții și alte activități interactive legate de lumea fashion, creând un ecosistem de modă vibrant și dinamic în Moldova.

Citește în continuare Hugo prezintă campania pentru vara 2024

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…