Home Beauty News Magie pentru sezonul festiv: Parfumul „Bombshell Magic” de la Victoria’s Secret

Magie pentru sezonul festiv: Parfumul „Bombshell Magic” de la Victoria’s Secret

3 min read

Victoria’s Secret, brandul de modă și frumusețe de renume mondial, este încântat să-și prezinte cea mai recentă capodoperă olfactivă: Bombshell Magic. Un parfum inspirat de bucuria pură a sezonului sărbătorilor, care îmbină notele de fructe și petale pentru a crea o mireasmă îmbătătoare ce surprinde magia sezonului.

Acest parfum ademenitor se deschide cu o explozie a accentelor de mure, un pop fructat care pregătește atmosfera pentru intensitatea oferită de nota vibrantă de bujor. La bază, se regăsește o combinație luxuriantă de vanilie și paciuli ce înfășoară pe oricine într-o îmbrățișare caldă, lemnoasă, lăsând o impresie de neuitat.

„Când am creat Bombshell Magic, ne-am inspirat din aerul glamour specific sărbătorilor. Ne-am imaginat accesoriul perfect: un parfum care să te pregătească pentru serile festive. O sursă de magie… până când sticla rămâne goală.” — Maeștri parfumieri, Adriana Medina și Linda Song.

Pe lângă parfum, Victoria’s Secret a lansat în aceeași gamă și o serie de alte produse ce pot transforma complet starea de spirit în preajma sărbătorilor, și anume: un rollerball, un spray mist, o loțiune și o pudră cu finisaj strălucitor. Fiecare dintre acestea se bucură de combinația unică de ingrediente, ce-ți vor oferi o experiență olfactivă memorabilă.

Parfumul Bombshell Magic este acum disponibil în magazinele Victoria’s Secret și online pe victoriassecret.ro, la timp pentru sezonul sărbătorilor. Lasă-te înconjurată de magia sărbătorilor.

Citește în continuare Îngrijirea pielii în sezonul rece: 4 sfaturi pe care să le pui în practică de acum.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…