Home News Lumea modei din România a pierdut un creator asumat. Răzvan Ciobanu a încetat din viață.

Lumea modei din România a pierdut un creator asumat. Răzvan Ciobanu a încetat din viață.

3 min read

Designerul Răzvan Ciobanu a decedat în această dimineață, în urma unui accident de mașină. Creatorul de modă în vârstă de 43 de ani a fost găsit singur lângă automobilul avariat.

răzvan ciobanu a murit

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

Trupul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă maşina pe care o conducea, fiind proiectat, din cauza vitezei, în afara autoturismului. Acesta a fost găsit de un localnic, luni dimineaţa, în jurul orei 7.

A debutat în modă la vârsta de 19 ani, iar, în 2007, participa alături de creatoarea de modă Irina Schrotter la expoziţia internaţională de design vestimentar The Train de la New York, SUA. Însă, în 2010, a intrat în faliment, iar apoi, o perioadă, a absentat din viaţa publică, fiind plecat din ţară. În străinătate a colaborat cu mai multe branduri de modă, precum Armand Basi, Westwood şi Zara.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre juraţii concursului „Bravo, ai stil!” difuzat de Kanal D, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, în primele trei sezoane.

Răzvan Ciobanu a fost printre puținele persoane care au avut curajul să își facă publică orientarea sexuală, dar a declarat că nu vrea să intre mai mult în detalii, protejându-și viața personală.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

CASTING pentru copii și adolescenți pentru spectacolul „MADAGASCAR – A musical adventure Jr.”

Cantus Mundi România, Opera Comică pentru Copii și Școala de Balet Jaqueline organizează c…