Home Beauty News Love Beauty prezent în complexul rezidențial WIN Herăstrău

Love Beauty prezent în complexul rezidențial WIN Herăstrău

4 min read

Love Beauty anunță deschiderea oficială a salonului din complexul rezidențial Win Herăstrău, unde oferă o varietate de servicii premium pentru îngrijire și transformare estetică personală într-un spațiu modern și elegant. Acest concept creat din pasiune dă formă și culoare frumuseții prin servicii de calitate, realizate cu tehnologii inovatoare din industria înfrumusețării profesionale.

Ce servicii și echipamente găsești la Love Beauty Win Herăstrău
  • Remodelare corporală avansată: Proceduri inovatoare pentru remodelarea corporală și tonifierea pielii, realizate cu aparatură de ultimă generație și sub îndrumarea unor specialiști experimentați.
  • Tratamente faciale personalizate: Terapii revigorante și tratamente personalizate care aduc strălucire și sănătate tenului, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client.
  • Epilare definitivă cu tehnologie revoluționară: Tehnologie eficientă, sigură și rapidă, oferă un tratament cu rezultate de durată și confort optim.

Echipa de specialiști talentați și dedicați, cu o vastă experiență în domeniu, se angajează să ofere clienților o experiență relaxantă și îmbunătățită a frumuseții interioare și exterioare.

Love Beauty și-a propus să creeze un spațiu care oferă o stare de bine și în care frumusețea devine o artă, iar fiecare client să plece satisfăcut și încrezător în frumusețea sa naturală.

Aici găsești echipamente diverse, precum Eximia MED pentru remodelare corporală, Magnifica, Oxygenera Pro, Messopen, Vega Lab Tech pentru tratamente faciale și Eppilya pentru epilare definitivă.

Cum ajungi la Love Beauty Win Herăstrău

Adresa completă este Intrarea Gliei, nr. 18, sector 1, Bucuresti, complex rezidential Win Herastrau, parter, corp C3.

Accesul în incinta ansamblului rezidențial este fără restricții, există mai multe spații comerciale unde poți servi masa, te poți bucura de o cafea de specialitate și poți beneficia de acces în parcarea subterană special creată pentru vizitatori.

Pentru informații despre servicii și programări, îi poți contacta la numărul de telefon  +40756 111 330 sau le poți scrie pe adresa de mail win.herastrau@lovebeauty.ro.

De asemenea, pentru a consulta lista completă de servicii sau pentru a face o programare online accesează site-ul www.lovebeauty.ro.

Love Beauty te așteaptă cu drag în noul salon, într-o lume lipsită de gânduri, griji sau stres, unde vei descoperi o atmosferă relaxantă, o stare de bine și dragostea pentru frumos.

Citește în continuare Ghid de îngrijire acasă pentru o piele radiantă: Rutina zilnică cu produse Genosys.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noul ULTRABOOST 5 – Un boost de energie de la adidas

adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a ofer…