Home Beauty News Ghid de îngrijire acasă pentru o piele radiantă: Rutina zilnică cu produse Genosys

Ghid de îngrijire acasă pentru o piele radiantă: Rutina zilnică cu produse Genosys

8 min read

Îngrijirea corespunzătoare a pielii este esențială pentru a obține sau a menține aspectul sănătos și radiant pe care ți-l dorești. Îți prezentăm pas cu pas o rutină de îngrijire a tenului acasă, care utilizează produse Genosys pentru a te ajuta să-ți transformi tenul și să-ți dezvălui frumusețea naturală.

produse genosys

GENOSYS – portofoliu complex de produse cosmetice pentru tratamentul cu microace

Majoritatea ingredientelor cosmetice rămân pe suprafața pielii datorită funcției protectoare a barierei cutanate și a moleculelor mari ale ingredientului activ. Pentru a rezolva această problemă, DTS MG a dezvoltat cel mai bun sistem de role cu micro-ace, care generează micro-canale prin care ingredientele cosmetice pot pătrunde în piele, în timp ce acele stimulează inducerea naturală a colagenului. Pentru a optimiza efectul de îngrijire a pielii, GENOSYS combină acest sistem inovator cu produse cosmetice special dezvoltate pentru tratamentul cu microace.

GENOSYS este o marcă profesională globală, răspândită în peste 50 de țări. Știința inovatoare și experiența clinică precisă stau la baza dezvoltării produselor care lucrează pentru a îmbunătăți diverse aspecte ale pielii, cum ar fi reducerea ridurilor, uniformizarea culorii tenului sau hidratarea intensivă.

Rutină zilnică de îngrijire cu produse Genosys

Îmbunătățește textura și aspectul pielii tale prin completarea tratamentelor de specialitate cu o rutină completă de îngrijire acasă. De la curățare și tonifiere la hidratare și tratamente specifice cu un conținut ridicat de extracte din plante și substanțe hrănitoare, scopul este o piele mai fină, mai uniformă, mai sănătoasă și radiantă.

  • Pasul 1: Curățare profundă

Curățarea este un pas important în rutina de îngrijire a tenului, deoarece elimină impuritățile, celulele epiteliale moarte, machiajul și alți factori agresori externi care s-au acumulat pe piele pe parcursul zilei. Curățarea are rolul de a proteja pielea de erupții, deshidratare și îmbătrânire, lăsând-o curată, radiantă și sănătoasă.

Începe rutina ta de îngrijire cu Professional Biphasic Makeup Remover – o formulă non-grasă, cu dublă acţiune, pentru îndepărtarea machiajului de buze și ochi. Straturile bifazice de ulei și esenţe se transformă într-o emulsie care curăţă delicat zona sensibilă a buzelor și a ochilor fără a provoca iritaţii, în timp ce pielea capătă un aspect catifelat.

Continuă cu Snow O2 – un produs de curăţare delicat și eficient, care oferă o senzaţie terapeutică excelentă. Bulele de oxigen generate în mod natural curăţă machiajul și impurităţile de pe piele, fără a fi nevoie de mișcări de curăţare excesive și fără a irita pielea.

  • Pasul 2: Tonifiere

Aplică apoi Snow Booster (SBT) – o loţiune tonică pentru uz zilnic, pentru toate tipurile de piele, care conţine diverse extracte botanice care hidratează și calmează pielea. Produsul îmbunătăţește aspectul tenului, echilibrează pH-ul pielii și pregătește tenul pentru tratamentele ulterioare.

  • Pasul 3: Tratament Specific
Serurile GENOSYS sunt destinate pentru utilizare zilnică, scopul lor fiind rezolvarea problemelor specifice tenului: pielea uscată, iritată, sensibilă, grasă/cu tendință acneică, ridurile sau tenul neuniform/hiperpigmentarea.

Pentru a aborda semnele de îmbătrânire, aplică Multi Functional Anti-Wrinkle serum – un ser anti-îmbătrânire care ajută la netezirea vizibilă a ridurilor și întărește fermitatea pielii folosind un ingredient hrănitor, Bakuchiol, o alternativă naturală la Retinol și un complex peptidic antirid.

  • Pasul 4: Protecție solară

Protecția împotriva razelor UV este foarte importantă, nu doar în timpul verii, ci pe tot parcursul anului, deoarece razele UV pot ajunge la piele chiar și în zilele înnorate și se reflectă pe suprafețe.  Cea mai mare schimbare pe care o puteți face în rutina zilnică pentru a vă proteja pielea de razele UV este aplicarea de cremă de protecție solară în fiecare dimineață și apoi pe parcursul zilei.

Protejează pielea de razele UVA și UVB cu Multi Sun Cream (SPF 40/PA++). În plus, acest produs ajută la calmarea pielii iritate de razele solare.

  • Pasul 5: Acoperire naturală

Disponibil în două nuanțe, Ivory și Beige, Skin Caring Blemish Balm Cushion este o pernuţă de tip BB care poate fi utilizată pentru acoperire naturală după un tratament profesional. Mai mult de 60% din produs este compus din esenţă de hidratare, ceea ce oferă o strălucire naturală și sănătoasă. Diferitele complexe peptidice ajută la calmarea pielii iritate.

 

GENOSYS pune la dispoziție o gamă diversă de loțiuni de curățare, tonere, peeling, măști faciale, seruri, creme, protecție solară și acoperire naturală. Descoperă toate cosmeticele pentru ten, ochi, scalp și păr, gât și decolteu pe www.genosys.ro.

Citește în continuare Răsfață-te alături de cei dragi cu un SPA Party la Shinzo Spa.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

IED – Istituto Europeo di Design prezintă “Multitudine” la Feeric Fashion Week 2024

Nouă studenți IED din școlile sale din Italia și Spania și-au prezentat colecțiile de abso…