Home Music Lori prezintă „Înainte Înapoi” și „Doare”, piese ce fac parte din proiectul „Înainte Înapoi”

Lori prezintă „Înainte Înapoi” și „Doare”, piese ce fac parte din proiectul „Înainte Înapoi”

2 min read

Lori revine cu două piese noi, „Înainte Înapoi” și „Doare”, ce fac parte din proiectul „Înainte Înapoi”.

înainte înapoi

Piesa „Înainte Înapoi” este compusă de artistă, muzica a fost realizată de Turcu Alexandru, Vlad Constantin, GrasuXXL și Lori Ciobotaru, versurile au fost scrise de Lori Ciobotaru și Vlad Constantin, iar mix/master a fost realizat de GrasuXXL.

Piesa „Doare” este de asemenea compusă de Lori, muzica a fost realizată de Turcu Alexandru, GrasuXXL și Lori Ciobotaru, versurile au fost scrise integral de artisă, iar mix/master a fost realizat de GrasuXXL.

Din echipa de beauty a lui Lori au făcut parte Tania Cozma (make-up), Adina Barbu (hair), iar ținutele au fost realizate de Domnica Mărgescu și Mădălina Preda (RDStyling).

Lori (Loredana Ciobotaru) este cunoscută publicului din România în urma participării la show-ul TV Vocea României. Ulterior, ea a devenit artist Global Records și a lansat două piese compuse de Carla’s Dreams “Aprinde-mă” și “Sărutul”.

Recent, Lori a compus piesa „Cherry Lips”, împreună cu Vanotek și Mikayla. Artista este vocea din spatele proiectului live Vanotek, susținând împreună cu acesta concerte în toată Europa.

De asemenea, Lori a lansat două piese împreună cu GGirls, proiectul muzical de la Global Records din care fac parte INNA, Antonia, Lariss.

Citește în continuare Află cum faci check-in-ul online și cum plătești în cadrul festivalului NEVERSEA.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

De vorbă cu Cristian Chiriță, antrenor personal și nutriționist, despre beneficiul antrenamentelor sportive asupra psihicului

Să ai grijă de corpul și de psihicul tău a devenit o artă, mai ales de când legătura dintr…