Home Music Lara Fabian revine în România în cadrul turneului 50 WORLD TOUR

Lara Fabian revine în România în cadrul turneului 50 WORLD TOUR

8 min read

Lara Fabian revine la București în luna Noiembrie, în cadrul turneului internațional 50 WORLD TOUR, un turneu foarte special pentru mult îndrăgita artistă deoarece prin intermediul acestuia celebrează alături de fani frumoasa vârstă de 50 de ani.

lara fabian

Turneul 50 WORLD TOUR, care va începe spre sfârșitul anului 2019, este special din trei puncte de vedere: artista împlinește 50 de ani, celebrează 30 de ani de carieră și lansează cel de al paisprezecelea album – Papillon.

Piesele de pe noul album sunt definite de emoția și căldura hiturilor care au consacrat-o pe mult iubita artistă. În cadrul concertelor, Lara Fabian va interpreta atât melodiile noi, cât și piese celebre, precum „Jet’aime” și „Je suis malade”. Cea mai bine vândută artistă belgiană a tuturor timpurilor va susține două concerte la București pe 18 și 19 Noiembrie. Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și la Sala Palatului.

Lara, pentru a cincea oară în România

Primul concert al Larei Fabian în România a fost în martie 2012, la Sala Palatului din București, fiind nevoie de două reprezentații pentru a putea acoperi cererea mare de bilete. A revenit doi ani mai târziu, în octombrie 2014, tot în Capitală, iar concertul s-a desfășurat tot cu casa închisă. Așa că a decis sa se „extindă” la Cluj-Napoca, acolo unde a susținut primul concert în 2016: pe 20 aprilie peste 4.000 de oameni au venit la Sala Polivalenta să o asculte pe cea care își numește fanii „îngeri”. Lara Fabian este extrem de îndrăgită de români, așa că a revenit și în Martie 2018 cu două concerte la București și Cluj.

Deoarece există o conexiune atât de specială între Lara Fabian și fanii din România, artista dorește să celebreze frumoasa vârstă de 50 de ani alături de ei și le-a dedicat doua concerte la Sala Palatului din București. Vor fi două concerte unice, încărcate de emoții puternice.

Lara Fabian își vrăjește pur și simplu publicul de fiecare dată, reușind să îi aducă într-o lume unică, unde versurile din melodii precum „Caruso” sau „Jet’aime” prin viață, iar cu interpretările pline de pasiune și sensibilitate ale „Immortelle” sau „Le secret” aduce lacrimi în ochii spectatorilor.

Sensul vieții mele este legătura pe care o am cu voi, publicul. Însemnați atât de mult pentru mine și cred că și eu însemn ceva pentru voi. Fără voi, nimic din toate acestea nu ar fi posibil. Voi cânta pentru voi și pentru fetița mea”, spunea cântăreața în timpul primului său concert în Romania. De altfel, ea obișnuiește sa vorbească înainte de a interpreta piesele, despre lucrurile care au inspirat-o, despre prietenie.

O carieră de poveste, începută cu…Moș Nicolae

Lara Fabian sau Lara Crokaert pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970, in Etterbeek (Bruxelles – Belgia). În primii cinci ani din viață ea a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 sa se reîntoarcă în tara natală.

Conturarea carierei sale a început în 1978 când, de Mos Nicolae, a primit în dar de la părinții săi un pian. Odată ce acest vis al sau s-a împlinit, Lara a început sa compună primele sale melodii și sa participe la diferite concursuri de amatori. În 1986 a câștigat concursul Le Tremplin de Bruxelles, competiție ce a dus la înregistrarea primului sau single, „L’Aziza”.

Recunoașterea internațională a artistei vine doi ani mai târziu, în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia “Croire”, unde s-a clasat pe locul al patrulea. Primul sau disc a fost lansat în 1991 și a fost foarte apreciat, aducându-i nominalizarea la premiile canadiene Felix și un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei.

În 1994, ea lansează al doilea album, „CarpeDiem”, ce i-a adus premiile Felix (care recompensează artiști din Quebec) și Juno (Oscarurile muzicale din Canada).

În 1996, Lara Fabian devine cetățean canadian și este aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei, pentru producția „Cocoșatul de la Notre Dame”.

A dovedit lumii întregi că are o voce excepțională, prin interpretarea pieselor „Adagio” și „I Will Love Again” (numărul 1 în Bilboard). Melodii ca „I Am who I Am”, „Love By Grace” și „Quedate” se bucură de succes în Brazilia, Spania și Portugalia. Ea cântă de altfel în patru limbi: engleză, franceză, spaniolă și italiană.

Lara Fabian este o artistă plină de talent, căldură sufletească, dăruire și o forță interpretativă excepțională, iar prin melodiile compuse și interpretate unic, a devenit parte a istoriei muzicii pop.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Elie Saab RESORT 2020 – Inocență și putere

Noua colecție Elie Saab RESORT 2020 este un omagiu adus imensei moșteniri culturale care a…