Home Music Killa Fonic și AMI lansează piesa „Antidot”

Killa Fonic și AMI lansează piesa „Antidot”

6 min read

Killa Fonic și AMI vorbesc în Antidot despre durerea despărțirii care rezistă peste ani, dintr-o relație toxică, ce provoacă răni adânci. Clipul este unul extrem de sugestiv și redă vizual perfect versurile melodiei, iar participarea lui Marius Bodochi, care îl întruchipează pe Killa peste ani, întregește povestea de dragoste, dor și durere.

Killa Fonic AMI

„Interpretând rolul lui Killa Fonic, m-am simțit mult mai tânăr, e muzica anilor 2020. Eu am crescut cu o altă muzică, dar ceea ce mă impresionează pe mine la artiștii din ziua de astăzi, la cei tineri cum e și Killa, este mesajul pe care îl au. Este un mesaj pe care eu îl simt pozitiv, nu este nimic rău sau negativ. În toată muzica pare că artiștii se luptă pentru o viață normală, pentru a intra într-un fel de normalitate, pentru a nu privi un om și a nu îl judeca după look, după felul în care este îmbrăcat, ci după interiorul său, iar mie treaba asta îmi place tare mult. Pentru a intra în rol, m-a ajutat mesajul piesei, pentru că este dorința firească a fiecărui om de a fi mai cool, mai bun, mai frumos, și pe interior și pe exterior, dorința de a comunica cu ceilalți oameni, adică de a elimina cât se poate înstrăinarea dintre oameni în viața de zi cu zi”, a declarat Marius Bodochi.

„Sunt onorat de prezența actorului Marius Bodochi în clip, a fost o plăcere să-l cunosc. Sper să vă placă ce a ieșit”, a spus Killa Fonic.

Colaborarea celor doi artiști a venit în urma unei sesiuni, iar AMI spune despre întâlnirea cu Killa și despre cum a luat naștere piesa Antidot: „În urmă cu câteva luni eram la studiourile Global într-o sesiune, iar în camera de alături se afla Killa, care lucra la Antidot. Ne-am întâlnit pe hol și m-a rugat să-i înregistrez un refren demo, să vedem cum ar suna. În 5 minute am făcut cunoștință, iar în 10 minute s-a creat o chimie între vocile noastre. Asta m-a și inspirat pe moment să compun atât de repede o parte din piesă și să vin în completare cu amprenta mea. Așa a rezultat această colaborare și nu degeaba se spune că atunci când ești la locul potrivit, în timpul potrivit, se întâmplă lucruri neașteptate”.

Chiar dacă au două stiluri complet diferite, vocile lor s-au completat perfect și a rezultat o piesă cu o energie specială, care provoacă dependență și trebuie ascultată pe repeat. „Îmi place Killa ca artist, e complet, autentic, și mă gândeam de ceva vreme că mi-ar plăcea să colaborăm. Chiar dacă stilurile noastre muzicale sunt la extreme, se pare că am găsit antidotul care să ne aducă împreună pe aceeași piesă”, a spus AMI.

Piesa a fost compusă de Killa Fonic, AMI, Andi Banică – muzică și versuri, Quick și Alex Parker – muzică. Producția a fost realizată de Quick și Alex Parker.

În ceea ce privește clipul, San semnează regia, DOP Alex Tatcu, iar producția poartă semnătura Loops Production.

Citește în continuare Killa Fonic aduce III, un album care îmbină trei genuri muzicale.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Simone Rocha primăvară-vară 2021 | „Hainele prind viață când sunt îmbrăcate.”

În acest sezon, din cauza regulilor stricte de distanțare socială din Anglia, Simone Rocha…