Home Music Irina Rimes lansează „Pastila”, primul album din România lansat cu canvasuri pe Spotify!

Irina Rimes lansează „Pastila”, primul album din România lansat cu canvasuri pe Spotify!

3 min read

Așteptarea a luat sfârșit! Irina Rimes le aduce fanilor primul său album trap, care se lansează astăzi pe Spotify, iar pe 1 iunie va fi lansat pe canalul de YouTube al artistei și pe toate magazinele digitale.

Irina Rimes Pastila

Albumul conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. Bagă, Copilul pierdut, Mică și slabă, Perfectul Imperfect, Perna ta, Singuri, Somn ușor, Tic Tac, Treci la nu și Vin și pastile sunt melodiile care pot fi ascultate începând de astăzi, aici. Albumul Pastila are o însemnătate aparte pentru Irina, reprezintă o nouă etapă în cariera sa și totodată o surpriză pentru toți cei care o urmăresc și-i ascultă muzica.

„Nu mă întrebați nimic, doar ascultați. Eu fac muzică, nu știu să o comentez. Dacă vă întrebați de ce Pastila, pentru că așa am considerat potrivit. Pastila… punct. Fără simbolisme. Poate că în mintea mea albumul se asociază cu o pastilă… Există ceva bolnav în pastilă, dar există și vindecare. Dacă faci abuz, poți să mori, dar dacă o iei când trebuie și pentru ce trebuie, te vindecă”, a declarat Irina Rimes.

Grafica albumului a fost realizată de Dimi și David (@dimitricaceaune & @davidgal22), iar de partea de styling s-au ocupat Anda Crăpătureanu și Olivia Stoica.

Pastila este o capsulă care conține 10 stări pline de profunzime și emoții, redate de Irina în versuri și condimentate de Amuly, Bruja și Nane.

Descoperă Pastila pe Spotify, iar de luni pe toate magazinele digitale și pe YouTube!

Citește în continuare The Motans și Alina Eremia lansează „Din trecut”, o piesă nostalgică de vară.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Răspunsul Vogue la controversata copertă cu Kamala Harris, prima femeie vicepreședinte al SUA

 Vogue a dezvăluit coperta pentru luna februarie, iar protagonista acesteia este Kamala Ha…