Home Music INNA revine cu o nouă piesă, „Pretty Please” în colaborare cu Gaullin

INNA revine cu o nouă piesă, „Pretty Please” în colaborare cu Gaullin

3 min read

INNA revine cu o nouă colaborare, de data aceasta cu Gaullin. „Pretty Please” este o piesă fresh cu un mix de versuri în engleză și spaniolă, pe beat-uri cool și energice.

inna pretty please

„Pretty Please” este o frumoasă declarație de dragoste compusă de INNA (Elena Alexandra Apostoleanu), Alma Goodman, Ale Alberti, Federico Vindver, Angel Lopez, Linas Gaudutis, versuri de INNA (Elena Alexandra Apostoleanu), Alma Goodman, Ale Alberti, Federico Vindver, Angel Lopez, Linas Gaudutis și produsă de Gaullin.

Săptămâna trecută, INNA a lansat piesa „Party”, a doua colaborare cu Minelli după „Discoteka”, un adevărat imn al celor mai distractive petreceri.

INNA a avut un an plin de reușite și de colaborări. Piesa ”Flashbacks”, cu peste 26 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde a fost locul 1 pentru 8 săptămâni consecutiv, în țările CIS, Turcia. Apoi a lansat ”Maza” care are peste 17 milioane de vizualizări, ”Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru ”Cool Me Down”, ”It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, ”Papa” cu SICKOTOY x Elvana Gjata și ”Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.

Gaullin este un DJ și producător de 22 de ani din Lituania, cunoscut pentru sound-ul său experimental. Cel mai recent hit al său „Moonlight” – un remake al originalului lui XXXTENTACION, este cel mai mare succes al său până acum. Acest single tocmai a obținut discul de platină în Rusia, în Polonia, Finlanda și Ungaria, precum și discul de aur în Germania, Norvegia, Franța și Cehia.

Citește în continuare Alina Eremia lansează un nou single – „Cerul Roșu”.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Carla’s Dreams revine cu single-ul “Victima”, o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla’s Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește ”V…