Home Music INNA lansează videoclipul oficial al single-ului „Maza”

INNA lansează videoclipul oficial al single-ului „Maza”

3 min read

INNA lansează mult-așteptatul videoclip al piesei „Maza”, una dintre piesele incluse pe albumul „Heartbreaker”. „Maza” a fost filmat în Dubai și este unul dintre cele mai dinamice și sexy videoclipuri pe care artista le-a lansat în ultima perioadă.

INNA maza

Outfituri cool și eclectice, oameni veseli și fericiți, mașini puternice și peisaje din deșert sunt ingredientele videoclipului „Maza”, regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative, producție video Loops Production, make-up Anca Buldur, păr Adonis Enache, styling RDStyling.

Maza este unul dintre videoclipurile care îmi plac super mult, este sexy, este fun, cu oameni cool și un vibe extraordinar. Sper să vă bucurați de ea și să o ascultați la maximum”, a spus INNA.

Piesa a fost scrisă și produsă de Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA și a fost compusă în Dance Queen’s House, o sesiune de 3 săptămâni în care a stat izolată într-o casă cu producători și compozitori. Rezultatul sesiunii Dance Queen’s House este albumul „Heartbreaker” care include 10 piese, printre care super hitul „Flashbacks”, o piesă care a cucerit topurile din Rusia, Ucraina, Polonia, România, Bulgaria, Turcia și multe alte țări.

Albumul include piesele “Maza”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky”.

INNA a avut până acum un an intens, cu multe lansări: o super colaborare cu Alok, DJ-ul numărul 5 în lume conform clasamentului DJMag pentru ”It Don’t Matter”, “Cool Me Down” feat. Gromee, DJ de top din Polonia. INNA a filmat de curând o super sesiune live și lucrează deja la un nou album care se va lansa anul acesta. De asemenea, de curând, a lansat un nou număr al revistei sale – INNAMag,

Citește în continuare INNA lansează cel de-al treilea număr al revistei INNAMag.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

UNTOLD caută peste 2000 de voluntari pentru ediția din acest an

UNTOLD îți oferă șansa să trăiești alături de echipa festivalului, dar și de fani, experie…