Home Fashion Încheie vara cu stil alături de Levi’s

Încheie vara cu stil alături de Levi’s

4 min read

Odată cu schimbarea sezonului, tendințele și look-urile se reinventează din nou. Mai ai încă timp să te bucuri de stilul simplu, îmbinat cu croiala oversized și diferite texturi sau imprimeuri. Astfel, Levi’s oferă în continuare inspirație iubitorilor de fashion în materie de ținute care pot fi abordate pentru a face tranziția vară-toamnă într-un mod stylish și memorabil.

Look feminin – proporții amplificate, overlayering și o stare de bine. Ținutele feminine pentru ultima lună de vară se asortează printr-o opoziție a texturilor, croielilor și a materialelor folosite. Marietta Slip Dress de la Levi’s este un articol vestimentar care poate avea în lookul tău rolul de statement. Imprimeul tip animal print și stilul lejer al rochiei permite purtarea ei într-o multitudine de modalități. O poți asorta ușor cu o pereche de sandale chunky și un Trucker Jacket, iar ținuta ta e acum confortabilă, cool și cu un aer effortless.

Look masculin – când vine vorba de moda dedicată bărbaților, articolele vestimentare urmează o linie clasică, confortabilă și de impact. La baza ținutelor e mereu perechea emblematică de blugi 501 Original, sau declinări ale acesteia, combinată perfect din punct de vedere cromatic și textural cu alte piese. De exemplu, pentru un look unic optează pentru jachete în combinații de tipul crem-roșu, împreună cu un bucket hat la nivel de accesorii, și bineînțeles, o pereche de Dad sneakers. Denimul va fi piesa ce te va scoate în evidență, iar restul articolelor vor oferi ținutei complementaritate, simplitate și personalitate.

Vizitează levis.com și descoperă cum poți face o tranziție stilistică fină odată cu schimbarea sezonului!

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre marca Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Citește în continuare O nouă generație de designeri și-a prezentat colecțiile la Gala MDVTM 2022.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…