Home Events În fiecare an vara se întâmpină la Sun’s Day Fest!

În fiecare an vara se întâmpină la Sun’s Day Fest!

3 min read

Duminica, 26 Mai, în București a avut loc Sun’s Day Fest, evenimentul care, deja de 4 ani, dă startul distracției de vară.

Sun’s Day Fest

Aceasta ediție a picnicului a fost găzduită în frumoasa grădină a unei locații emblematice din centrul Bucureștiului, respectiv Palatul Primăverii.

Ca și la edițiile anterioare, atmosfera a fost susținută de frumoase decorațiuni, iar  printre paturi, șezlonguri relaxante, coșuri de picnic, aranjamente florale și leagăne, au fost presărate diferite spații de divertisment și zone de activări, creându-se un veritabil colț magic.

Sun’s Day Fest

Începând cu ora 12PM au început să își facă apariția aproximativ 1000 de persoane îmbrăcate în stilul Retro Chic, dress code-ul din acest an fiind inspirat din istoria locației gazdă. Dar, cel mai important accesoriu, ca de obicei, a fost cheful de distracție și dans până la apusul soarelui.

Pe parcursul întregii zile de duminică, soarele a sărbătorit alături de cei prezenți, muzica a ținut ritmul petrecăreților, iar bufetul cu deja faimosul “Summer menu” și băuturile de vară au completat party-ul vibrant din Primăverii.

De la eveniment nu au lipsit nici persoanele publice, care an de an aleg să petreacă la Sun’s Day Fest, precum: Delia, Inna, Lili Sandu si Silviu Tolu, Ileana Lazariuc, Giulia, Nicoleta Nuca, Speak si Stefania, Geanina Ilies, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu, Gabriela Simion, Ramona Olaru, Alina Tanasa, Diana Enciu, Marisa Paloma, Maria Vigheciu, Bogdan Daradan, Denisa Potecaru, Ioana Sihota (Jazzy JO), Anda Adam, Doc, Oana Matache, Ana Baniciu si multi alti invitati dragi Sun’s Day Fest.

Citește în continuare Balul de la Castel, evenimentul caritabil care ajută copiii aflați în dificultate din regiunea Moldovei.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

#CoronaIllustrations. Un limbaj universal care documentează realitatea

Arta, umorul, creativitatea au fost întotdeauna instrumente eficiente în lupta spre accept…