Home Beauty News Victoria’s Secret dezvăluie noua față a parfumului Bombshell, Camila Cabello, în prima campanie bilingvă a mărcii

Victoria’s Secret dezvăluie noua față a parfumului Bombshell, Camila Cabello, în prima campanie bilingvă a mărcii

4 min read

Victoria’s Secret a anunțat cea mai nouă campanie Bombshell, care evidențiază parfumul bestseller al mărcii alături de cântăreața/compozitoarea Camila Cabello, nominalizată de trei ori la premiile Grammy, cu albume multi-platină și deseori în fruntea topurilor.
Victoria's Secret

În prima campanie bilingvă a mărcii, surprinsă de fotograful Zoey Grossman, Cabello își prezintă energia individuală Bombshell cu o vitalitate naturală și cu autenticitate – o întruchipare perfectă a parfumului îndrăzneț și încrezător. Campania este despre a îmbrățișa cine și ce sunteți și promovează angajamentul mărcii de a sărbători și de a susține toate femeile, consolidând faptul că există o Bombshell în fiecare.

Pentru mine, a fi o Bombshell înseamnă a fi exact cine ești și a avea curajul să sărbătorești cine ești, în fiecare zi. Sunt încântată să mă alătur echipei Victoria’s Secret pentru a surprinde Bombshell-ul din fiecare femeie”, spune Cabello.

Pe platoul de filmare, prezența Camilei a fost una care nu a necesitat regizare – personalitatea vibrantă și încrederea ei au strălucit organic. Totul a fost despre a o celebra pe ea și personalitatea ei, care împreună au dat viață acestui parfum și acestei campanii”, spune Raúl Martinez, Chief Creative Director la Victoria’s Secret.

Bombshell este un mix atemporal de bujori proaspăt culeși și fructe exotice. Notele de citrice și fructul pasiunii violet brazilian încep parfumul cu o strălucire radiantă. Inima parfumului înflorește cu semnătura bujorului Shangri-la din Tibet și orhideea de vanilie din Madagascar, cremoasă și dulce, creând un amestec floral fructat.

Pentru a sărbători în continuare colecția de parfum Bombshell, Victoria’s Secret găzduiește „The Bombshell Gardens”, o experiență captivantă și senzorială în New York City, de marți, 3 mai – luni, 9 mai. Situat pe High Line, pop-up-ul va aduce parfumul la viață prin activări unice pe tot parcursul săptămânii, cum ar fi baruri pentru parfumuri, instalații de bujori, standuri de personalizare și șansa de a cunoaște parfumierul Victoria’s Secret’s Bombshell, Adriana Medina.

Citește în continuare Dezvăluie-ți frumusețea autentică și naturală cu măștile de față din țesătură Farm to Face de la FOREO

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

The A – deschiderea oficială a celui mai modern și de lux beauty center din București

Vedete, artiști și oameni de televiziune au respectat dress code-ul serii, Black with a to…