Home Beauty News Hidratare și îngrijire delicată în prag de iarnă – Yves Rocher

Hidratare și îngrijire delicată în prag de iarnă – Yves Rocher

8 min read

În sezonul rece vorbim în primul rând de hidratarea pielii ca să ne simțim și să fim frumoase și încrezătoare. Tenul, buzele, mâinile și pielea de pe întreg corpul își regăsesc confortul și suplețea în noutățile de la Yves Rocher. Produsele cu ingrediente naturale hrănesc pielea și o parfumează delicat, la prețuri accesibile, făcându-le alegerea potrivită pentru noi sau pentru lista de cadouri de sfârșit de an.

Ulei pentru duș Argan & Trandafir Bio din Maroc, 200 ml – 19,9 lei

Pentru plăcerea unui duș cu note orientale și textură ultra-senzorială, cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat și asociat două plante mitice din Maroc, obținute prin Agricultură Biologică: Arganul și Trandafirul. ®Marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța. Această formulă conține peste 99% ingrediente de origine naturală. Nu conține ulei mineral. Formulă ușor biodegradabilă. Testat sub control dermatologic. Flacon reciclabil ce conține plastic reciclat.

Ulei pentru corp cu infuzie de Argan & Trandafir Bio din Maroc, 200 ml – 39 lei

Pentru un moment de plăcere pură și o stare de bine, cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat și asociat două ingrediente mitice din Maroc, obținute prin Agricultură Biologică: uleiul de Argan cu proprietăți nutritive și Trandafirul, recunoscut pentru proprietățile sale liniștitoare. ®Marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța. Această formulă conține peste 99% ingrediente de origine naturală. Nu conține ulei mineral. Testat sub control dermatologic. Flacon reciclabil.

Lapte pentru corp Argan & Trandafir Bio din Maroc, 390 ml – 32 lei

Pentru plăcerea unui produs de îngrijire a corpului, inspirat din secretele orientale de frumusețe, cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat și asociat două plante mitice din Maroc, obținute prin Agricultură Biologică: Arganul și Trandafirul. Pielea este hidratată și delicat parfumată. ®Marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța. Această formulă conține peste 97% ingrediente de origine naturală. Nu conține ulei mineral. Testat sub control dermatologic. Flacon reciclabil ce conține plastic reciclat.

Cremă pentru mâini Argan & Trandafir Bio din Maroc, 30 ml – 12,9 lei

Prelungiți plăcerea aromei irezistibile a gelului de duș Argan & Trandafir Bio din Maroc, datorită acestei creme pentru mâini. Inspirați de secretele orientale de frumusețe, cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat și asociat două plante mitice din Maroc, obținute prin Agricultură Biologică: Arganul și Trandafirul, pentru mâini catifelate, hidratate și delicat parfumate. ®Marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța. Această formulă conține peste 96% ingrediente de origine naturală. Nu conține ulei mineral. Testat sub control dermatologic.

Ulei demachiant waterproof, 150 ml – 49 lei

Poluarea cu particule fine PM2.5* și machiajul waterproof sunt eliminate, tenul este detoxificat, purificat și își recapătă luminozitatea. *Test in vitro. Formula sa uleioasă se transformă într-o textura fresh și lăptoasă în contact cu apa, pentru îndepărtarea ultra-eficientă a machiajului, fără a lăsa tenul gras. Formulă testată sub control dermatologic și oftalmologic. Formulă ce conține peste 91% ingrediente de origine naturală. Conține extract super concentrat din planta Aphloia, asimilat în mod natural de către piele, obținut printr-un procedeu de extracție 100% natural – Brevet depus în Franța. Acest activ provine dintr-o filieră malgașă, ce contribuie la respectul mediului înconjurător. Fără ulei mineral și silicon. Produs vegan (formulat fără derivați de origine animală).

Cremă regeneratoare cu 30 de uleiuri preţioase Ediție de Colecție, 75 ml – 165 lei

Această cremă cu textură onctuoasă oferă o îngrijire delicată pentru un ten neted. Zi după zi, ridurile sunt netezite, tenul este mai suplu și își regăsește confortul. După 1 lună de utilizare, tenul este hrănit și regenerat. Această formulă conține peste 88% ingrediente de origine naturală. Fără ulei mineral. Formulă testată sub control dermatologic. Produs vegan (formulat fără derivați de origine animală).

Balsam nutritiv pentru buze cu efect de umplere, 7,5 ml – 35 lei

Imediat, buzele și conturul lor sunt hrănite și au un aspect mai plin. Ridurile din jurul buzelor sunt netezite. Buzele sunt mai frumoase, iar zâmbetul este luminos. Textura de balsam îmbogățită cu ulei redă imediat confortul buzelor. Formulă testată sub control dermatologic. Fără ulei mineral. Această formulă conține peste 99% ingrediente de origine naturală.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

One Comment

  1. Maria Aghinitei

    23 noiembrie 2019 at 07:28

    Minunate produse! <3

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…