Home Health & Beauty Hidratare inteligentă cu AQUA INFINI

Hidratare inteligentă cu AQUA INFINI

3 min read

Dacă vara reușim să consumăm suficientă apă pentru organismul nostru, odată ce temperaturile scăzute își fac apariția, consumul de apă scade drastic. Tenul este primul care are de suferit în urma desidratării. Pielea se usucă, ridurile își fac apariția sau devin mult mai vizibile, apar capilare sparte și senzația de uscăciune și usturime.

Celulele conțin 60% apă, ceea ce conferă organismului tinerețe, sănătate și vitalitate. Alături de consumul scăzut de apă, frigul sau căldura, aerul condiționat sau chiar fumul de tutun sunt factorii externi ce pot provoca deshidratarea.

Pentru protecția pielii împotriva pierderii de apă și pentru un aspect plin de vitalitate si frumusețe, hidratarea trebuie să fie constantă și inteligentă, atât din interior, cât și din exterior. Maeștrii formulatori Galénic au obținut o formulă bazată pe un amestec de hidratare pentru a reţine în permanenţă apa în piele, astfel luând naștere SERUL AQUA INFINI. Roza Ierihonului care umple celulele cu apă – Glicerină vegetală şi sorbitol care captează apa în jurul celulelor – Acid hialuronic care hidratează şi conferă volum la suprafaţă. Toate aceste ingrediente active au fost introduse în structura galenică TAMIS³

MOLÉCULAIRE TM, special creată pentru ca Roza Ierihonului să îşi păstreze întreaga eficienţă şi să fie transportată în inima celulelor pielii. Din punct de vedere clinic, testul realizat a confirmat de departe puterea extrem de hidratantă a acestui ser: hidratează intens pielea, până la + 91 %, iar efecte ale hidratării se constată la peste 48 de ore.

Serul ultra-hidratant AQUA INFINI, disponibil în farmacii, în rafturile cu produse dermatocosmetice.

 

  • Masti pe baza de cafea pentru ten

    Cafeaua, bogata in antioxidanti, este si un bun exfoliant, iar din cand in cand o putem fo…
  • Rasfat pentru corp

    Pe timpul verii, dupa ce soarele si caldura si-au pus amprenta asupra corpului nostru, nu …
Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …