Home Fashion Accessories Halloween fierbinte în dormitor

Halloween fierbinte în dormitor

4 min read

Halloween înseamnă să-ți pui fanteziile în practică, să te costumezi și să surprinzi. Iar anul acesta îl poți surprinde de Halloween cu o petrecere privată… în dormitor. SevenSins.ro îți oferă ingredientele necesare pentru o noapte care cu siguranță va isca scântei și pe care nu o veți uita prea curând.

Noaptea de Halloween este cu siguranță o noapte dedicată fanteziilor. Și mai ales lipsei de prejudecăți. Jucăușă, timidă, provocatoare, senzuală? Indiferent de atitudinea pe care vrei să o adopți la petrecerea voastră privată de Halloween, SevenSins.ro îți propune costumul care te va pune în valoare. Zeci de costumații senzuale te vor surprinde prin ingeniozitate și detalii extravagante. De la stewardese serioase, îngerași cuminți, profesoare severe, bavareze voluptoase sau polițiste puse pe arestări, la clasice, dar seducătoare asistente medicale sau iepurași obraznici– orice fantezie devine posibilă. Pentru fiecare din aceste roluri vei găsi mai multe variante de costume, astfel încât acesta să se potrivească perfect siluetei și stilului tău.

Accesorii care condimentează petrecerea
Dar provocarea nu se oprește aici. Poți transforma o seară specială într-una cu adevărat de neuitat și cu ajutorul altor accesorii seducătoare, care vor crea o atmosferă specială în dormitor. Pentru o notă de mister, alege o lenjerie intimă sexy alături de o mască dantelată. Aceasta îți va conferi nu doar o aură senzuală, ci îți va da încredere să te transformi în cine visezi în dormitor. Iar acesta nu poate fi decât un ingredient al succesului unei nopți de Halloween cu adevărat speciale.

Măcar o dată în viață, orice femeie ar trebui să încerce să își asume rolul dominatoarei în dormitor. Pentru acest lucru, nu trebuie decât să îți găsești costumația potrivită. Cum ar fi un body îndrăzneț, din latex. Pe lângă acesta, câteva accesorii pot contribui la un role-play de succes: un bici fin, niște cătușe senzuale sau o eșarfă din mătase. Pe toate le găsești pe SevenSins.ro.

Anul acesta, Halloween înseamnă să îți dai frâu liber imaginației, pentru că orice fantezie este
permisă în dormitor!

 

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …