Home Music Global Records lansează proiectul Home Edition

Global Records lansează proiectul Home Edition

3 min read

Global Records dă startul unui nou proiect numit Home Edition, prin care artiștii arată că acasă suntem bine. Antonia, Cezar Gună, INNA, Minelli și Roxen au filmat de curând o serie de videoclipuri speciale, acasă, pentru câteva melodii de suflet. Chiar dacă este o perioadă dificilă, artiștii își doresc să fie în permanență aproape de public și de cei care-i urmăresc și-i apreciază prin muzica lor, pe care o compun și o cântă cu dragoste. 

Home Edition

Roxen deschide seria Home Edition cu clipul piesei Escape, care este, de altfel, și preferata ei, o melodie al cărei stil și ale cărei versuri o reprezintă perfect. Videoclipul a fost filmat acasă, unde artista îi invită, prin intermediul Escape, pe toți fanii ei. Astfel, ei au acces la o parte din viața personală a artistei și au ocazia să se bucure împreună cu ea de muzică.

„Pot să spun că Escape este piesa cea mai apropiată sufletului meu. Mă bucur tare mult că fac parte din proiectul Home Edition și că astfel o pot împărtăși cu voi. Minelli a reușit să-mi transpună gândurile în versuri, iar Alex Cotoi știe mereu să îmbine sunetele în cel mai special fel. Mă onorează să lucrez cu astfel de oameni și, împreună cu ei, să rezonăm cu publicul în cel mai frumos mod. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cum îmi place și mie, să o simțiți și să vă bucurați de ea… de acasă, pentru că acela este locul în care suntem bine, în care suntem în siguranță”, a declarat Roxen.

Muzica este semnată de Marco & Seba, Alex Cotoi, Minelli și Viky Red, textul a fost scris de Minelli, iar piesa a fost produsă de Alex Cotoi. În ceea ce privește clipul, Alex Mureșan a fost DOP, iar producția aparține Loops Production.

Citește în continuare Organizația Mondială a Sănătății, Global Citizen și Lady Gaga anunță „One World: Together at Home”, un eveniment ce va fi difuzat global.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

This Is Paris | Documentarul prin care Paris Hilton dezvăluie lucruri neștiute din trecutul său

Paris Hilton a lansat un documentar prin care arată tuturor care credeau că o cunosc că s-…