Home Trends Ghid pentru bărbați: Cum să fii bine îmbrăcat

Ghid pentru bărbați: Cum să fii bine îmbrăcat

5 min read

Un bărbat care lucrează la garderoba lui se gândeşte de fiecare dată la aceste întrebări. A fi bine îmbrăcat nu este un concept uşor de definit. Bărbaţii pot fi teoretic bine îmbrăcaţi atâta timp cât ţinuta se potriveşte trendului actual. Abordarea devine o problemă având în vedere rapiditatea cu care tendinţele se schimbă. Industria modei prosperă într-o schimbare continuă a tendinţelor care impun consumatorilor să cumpere haine cât mai des posibil. În cazul în care singurul lucru pe care îl aveţi în vedere la achiziţionarea unei ţinute este aderarea la o tendinţă, garderoba devine lipsită de valoare atunci când aceasta se schimbă.

Nici un look nu va arăta la fel pe toţi bărbaţii, de aceea este greu să înveţi din cărţi sau articole de modă cum să te îmbraci – cel mai bun lucru pe care un scriitor îl poare face este acela de a stabili principiile care fac ca un bărbat să arate bine îmbrăcat.

Este foarte important să iţi cunoşti măsurile înainte de a cumpăra ceva şi asigură-te că se potrivesc construcţiei tale corporale. Cel mai bun ghid este chiar modul în care se simte corpul în acele haine. Dacă o bucată din îmbrăcăminte atârnă, se îndoaie în timp ce o porţi sau îţi împiedică mişcarea lejeră, atunci potrivirea este greşită.

Mulţi bărbaţi evită modelele distinctive sau culorile puternice, atunci când aleg un articol de teamă să nu greșească. Efectul conservator tinde să fie în siguranţă, dar plictisitor. Un pic de culoare şi un model diferit față de cel basic te ajută să experimentezi un stil mai degrabă deliberat şi informat.

Alege accesorii bărbăteşti pentru a introduce pete de culoare în completarea ţinutei. Cheia pentru a arăta că eşti un bărbat bine îmbrăcat este aspectul deliberat, nu accidental. Nimic nu trebuie să arate forţat, detaliile mici clarifică faptul că ştii ce ai pus pe tine. Așadar, accesoriile bărbăteşti au un rol foarte important în completarea unei ţinute, iar de cele mai multe ori, o cravată sau o batistă te pot ajuta să creezi varietate.

Apariţia „bine îmbrăcat”, la prima privire, nu este altceva decât o atenţie la aceste detalii de bază. Hainele pe care le porţi depind foarte mult şi de atitudine, ca să arăţi bine în ele ai nevoie de încredere, atenţie la detalii şi cu siguranţă o potrivire bună.

Nu ar trebui să judecăm cărţile după copertă, dar, în ritmul rapid al societăţii în care trăim, coperta poate fi la fel de importantă ca şi conţinutul ei. Desigur aparenţele nu sunt totul, trebuie să aveţi o performanţă bună pentru a reuşi, însă într-o lume competitivă se cuvine să întelegeţi importanţa îmbracămintei.

Credite foto: The Storyalist

 

 

Load More Related Articles
Load More By Gabriela Mardare
Load More In Trends

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Eu mai aştept…

Câţi dintre noi suntem într-o aşteptare continua?  Toţi, aş putea spune. A venit toamna şi…