Home Editorials Gânduri la sfârşit de an

Gânduri la sfârşit de an

3 min read

A mai trecut un an – gând care ne trece tuturor prin minte în aceste ultime zile ale lui 2017. Sfârşitul de an aduce după sine speranţa care intersectează regretul. Speranţa unui nou început şi regretul a ceea ce nu s-a făcut sau ce s-a destrămat.

Vine un an nou în care îţi doreşti să fii un nou tu, mentalitate care îţi aduce noi rezoluţii ambiţoase pe care te angajezi să le schimbi complet, momenul în care realitatea acestui an îndeplineşte promisiunea următorului.

Opreşte-te din aceste gânduri şi reflectă la ceea ce este important cu adevarat în viaţă.

Aminteşte-ţi că tu alegi dacă anul care trece a fost un an bun sau unul  rău. Tu dai culoare evenimentelor din viaţa ta cu propria culoare şi poţi transforma ceea ce s-a întâmplat în beneficiul tău.

Este  important să laşi anumite lucruri să treacă, să le laşi în 2017 şi nu din orgoliu sau neputinţă, ci pur şi simplu pentru că acel lucru nu se mai potriveşte în viaţa ta – fă spaţiu pentru ceva nou.

Iartă şi multumeşte-le pentru ce eşti azi. Iartă-te și mulțumește-te că te-ai orientat spre ceva ce nu te-ai gândit niciodată să se întâmple, când acum un an ai stat în aceleași drumuri încrucișate.

Trăieşte în prezent, nu mai căuta trecutul şi nu te pierde în viziuni ale viitorului. Concentrează-te pe ce este chiar aici, chiar în faţa ta, profită şi bucură-te la maximum de acest moment, moment care ar putea fi tot ce ai.

Ceea ce contează este acum, bucură-te!

 

Load More Related Articles
Load More By Gabriela Mardare
Load More In Editorials

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Eu mai aştept…

Câţi dintre noi suntem într-o aşteptare continua?  Toţi, aş putea spune. A venit toamna şi…