Home Health & Sports Gal Gadot este noua imagine Rebook

Gal Gadot este noua imagine Rebook

3 min read

Gal Gadot

Joi, Reebok a anunțat că actrița Gal Gadot este noul ambasador global al brandului. Au lansat și primele imagini ale campaniei și trebuie să recunoaștem că Reebok a făcut o alegere inspirată. Actriței i se potrivește de minune ipostaza.

Pe parcursul ultimului an, actrița Gal Gadot a devenit un simbol de încredere, putere și curaj pentru femei din întreaga lume. Acum, Gadot și Reebok s-au unit pentru a ajuta generațiile viitoare de femei șă își descopere puterea interioară și să folosească sportul ca pe o cale de a deveni cele mai bune versiuni posibile ale lor, atât fizic cât si mental și social.

Actrița din Wonder Woman a avut mereu o înclinație specială pentru sport. “Cu o mamă profesor de Educație Fizică, am avut de la o vârstă foarte fragedă un stil de viață activ” – a declarat Gal. “Cu ajutorul sportului am descoperit că devin mai puternică, mai rezistentă și mai încrezătoare în propriile forțe, și nu îmi pot imagina un partener mai bun decât Reebok să mă însoțească în această călătorie”

Alegerea lui Gal Gadot ca brand ambasador global face parte din angajamentul pe care Reebok și l-a luat de a sprijini femeile. Gal se alătură unei echipe puternice de femei cuoscute, cum ar fi Ariana Grande, Gigi Hadid și Victoria Beckham.

“Căutăm parteneriate cu femei care inspiră încredere tuturor generațiilor să își asume riscuri și să continue să munească, toate acestea în timp ce fac o diferență pozitivă în lume” – a declarat Todd Krinsky, Manager General al unității business performance Reebok. “Personalitatea ei naturală de leader a captivat și inspirat deja milioane de oameni și noi credeam că acesta este doar începutul. Prin fitness știm că avem puterea de a schimba vieți și suntem bucuroși să avem de partea noastră o femeie atât de puternică care să spună această poveste”

Gal Gadot

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Sports

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …