Home Health & Beauty 5 trucuri de styling pentru părul tău după ce mergi la sală

5 trucuri de styling pentru părul tău după ce mergi la sală

4 min read

Părul tău poate să arate impecabil chiar și după ce mergi la sală! Și asta fără să fie nevoie să te speli pe cap. Ți-am pregătit câteva trucuri care îți vor face podoaba capilară să arate grozav, chiar și după un antrenament intens! Fie că ai fost la o clasă de yoga sau la una de spinning, urmează acești pași pentru a arăta fresh în timp record!

1. Folosește o spumă de păr la rădăcini înainte de antrenament
Arabella Zadic, membru în echipa Wella Top Team, recomandă să aplici o cantitate mică de spumă de păr la rădăcini înainte de a-ți prinde părul. Produsul penetrează firul oferindu-i reparare și restructurare în profunzime. Acesta devine neted, moale și luminous.

2. Prinde-ți părul într-un coc lejer
Când mergi la sală nu trebuie să apelezi la o coafură prea sofisticată. Cea mai bună alegere? “Încearcă să îți prinzi părul într-un coc lejer. Astfel il vei proteja de transpirație și îl vei usca mai repede cu foehnul. În plus, acesta va avea un aspect ondulat în mod natural,” explică Arabella Zadic.

3. Usucă părul la rădăcină înainte de a aplica șampon uscat
“Înainte de a aplica șamponul uscat, usucă părul la rădăcină la cea mai mică temperatură cu foehnul. Este foarte important să ai părul complet uscat înainte de a aplica acest produs pentru a o obține maximul de volum. Apoi, vei reuși să îți asezi părul mai ușor, iar rădăcinile tale vor arăta mult mai fresh!” adauga stilistul.

4. Nu uita de șampon uscat
Știi deja că șamponul uscat este unul dintre cele mai versatile produse de styling. Acesta este un must-have, mai ales dacă mergi la sală. Potrivit Arabellei Zadic, pentru a aplica șamponul uscat corect trebuie să pulverizezi produsul în zona rădăcinilor în secțiuni, apoi să folosești degetele sau o perie de păr pentru a-l distribui în mod egal.

5. Mizează pe un spray pentru textură
Un alt produs de styling care îți transformă părul? Spray-ul pentru textură! Pe lângă șampon uscat, poți încerca un spray pentru textură care îți oferă un finish natural și proaspăt. Încearcă să îl aplici și la vârfuri pentru a le da mai multă mișcare și volum.

sursa foto Pinterest

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …