Home Beauty News FPM lunch powered by Roge Cavailles @Feeric Fashion Week

FPM lunch powered by Roge Cavailles @Feeric Fashion Week

4 min read

Festivalul de fashion, Feeric Fashion Week, ce are loc în Sibiu în fiecare vară, a ajuns la ediția cu numărul 11. Anul acesta, Revista FPM și brandul de produse de îngrijire Roge Cavailles au organizat, în cadrul festivalului, un lunch pentru reprezentanții presei.

Restaurantul “La Cuptor” a fost gazda evenimentului și a bucurat papilele gustative ale invitaților cu preparate delicioase. Crama Liliac a organizat o degustare de vinuri, în paring cu preparatele, astfel încât invitații au fost răsfățați cu o experiență gustativă și olfactivă de excepție. Invitații au degustat Liliac Rose Pinot Noir, Liliac Feteasca Regala, Liliac Private Selection Sauvignon Blanc, Liliac Private Selection Pinot Noir și la desert Liliac Transylvanian Ice Wine.

Ultimul număr print al revistei FPM a avut concept central idea de românesc, prin urmare și evenimentul de la Sibiu a fost creat în asentiment. Detaliile de decor, locația aleasă, mâncarea servită și vinul, toate au fost în temă: Românesc, românește, România – un tradițional reinventat!

Despre Roge Cavailles

Un secol de îngrijire pentru pielea sensibilă. De aproape un secol, Rogé Cavaillès și-a folosit expertiza pentru a dezvolta produse de îngrijire pentru pielea delicată și sensibilă. Totul a început în 1924, odată cu crearea săpunului Surgras, imaginea iconică a brandului, care catifelează și protejează pielea. Noile noastre game se bazează pe această expertiză, pentru a oferi produse care sunt destul de delicate pentru pielea sensibilă dar și extrem de plăcut de folosit. Produsele Rogé Cavaillès prezintă o combinație unică de formule cu toleranță ridicată, concepute pentru pielea sensibilă, cu texturi și parfumuri care sunt extrem de plăcut de folosit.

 Despre Crama Liliac

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite. Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialiștilor, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atât lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

 

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

UNTOLD caută peste 2000 de voluntari pentru ediția din acest an

UNTOLD îți oferă șansa să trăiești alături de echipa festivalului, dar și de fani, experie…