Home Health & Beauty Folosirea corectă a șamponului uscat

Folosirea corectă a șamponului uscat

2 min read

Șamponul uscat este un produs care absoarbe uleiurile naturale secretate de scalp, fără a fi necesară folosirea apei. Cu multe beneficii, acesta trebuie înțeles și folosit corespunzator.

Aplică-l corect!

Acest tip de produs conține un amidon natural, ce absoarbe sebumul acumulat. Se agită bine flaconul și se pulverizează în primul rand pe rădăcină, eventual un pic și pe lungimi, pentru a da un efect mat și texturat.

Folosește-l la momentul oportun!

Nu trebuie să facem excese și să ne spălăm pe cap foarte rar. Șamponul uscat a fost gândit să ne ajute în a prelungi cu O ZI frecvența de spălare a părului, și nu cu o săptămână, deci nu trebuie să devină o obișnuință folosirea acestuia în locul celui obișnuit. Daca exagerăm cu acest produs, el poate duce la aglomerari microbiene, având câteodată ca rezultat dermatita seboreică sau subțierea firului de păr.

Folosește-l cu masură!

Șamponul uscat este un produs extrem de util, dar care trebuie folosit cu măsură, doar atunci când este nevoie, fără a exagera. Odată aplicat, părul pare curat, dar este doar o aparență. Faptul că sebumul a fost absorbit nu înseamnă ca nu mai trebuie să ne mai spălăm pe cap. Trebuie avut în vedere acest lucru, mai ales dacă există probleme ale scalpului precum mătreața, dermatite sau ne confruntam cu căderea părului.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Corul Madrigal sărbătorește românește Ziua Culturii cu lucrări clasice și de inspirație folclorică

Vineri, 15 ianuarie 2021, Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” sărbătoreșt…