Home LifeStyle Festivalul UNTOLD 2023 este sold out

Festivalul UNTOLD 2023 este sold out

3 min read

Organizatorii UNTOLD, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale verii, anunță că toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului sunt epuizate.

abonamente UNTOLD 2023

Cei care doresc să experimenteze atmosfera Universului UNTOLD, festival care ocupă locul 9 în lume în Top 100 Festivals, sunt invitați să opteze pentru abonamentele VIPBiletele de o zi reprezintă, de asemenea, o opțiune pentru cei care doresc să se alăture distracției pe parcursul unei zile.

Pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani de a participa la acest festival magic, se va deschide o listă de așteptare limitată pentru abonamente UNTOLD 2023.

Fiecare persoană interesată să participe la festival, dar care nu a reușit să obțină abonamente UNTOLD 2023 în etapele de vânzare, se poate înscrie pe această lista de așteptare pe site-ul oficial al festivalului: https://ywg42hn534m.typeform.com/UTDWaitingList/

Accesul la waiting list va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Lista de așteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani.

Cei care optează pentru a primi prin “Transfer“, biletul de o zi sau abonamentul din platforma de Check-in Online, sunt rugați să se asigure că persoana de la care primesc biletul sau abonamentul a realizat transferul catre adresa lor de e-mail. Pe langa transferul propriu-zis, din platforma de Check-in Online, este necesar să primeasca si biletul in format pdf sau fizic. Accesul în festival e nevoie de un cod QR valid și Check-In Online pe platforma https://topup.in-town.ro/web/untold2023.

În fiecare an, sute de mii de fani vin în Cluj-Napoca pentru a scrie împreună un nou capitol din povestea festivalului UNTOLD, iar ediția din acest an promite să fie una de neuitat.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august 2023.

Citește în continuare Peste 70.000 de fani s-au distrat la cele șase scene în cea de-a treia zi de Neversea.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la RFW 2024: 8 designeri emergenți au lansat o colecție împreună cu Irina Schrotter, inspirată din viața personală

Anul acesta, la Romanian Fashion Week (RFW), eveniment care se desfășoară la Iași în perio…