Home Fashion Accessories Fendi Prints on x Nicki Minaj

Fendi Prints on x Nicki Minaj

3 min read

Noua colecție capsulă Fendi Prints on a fost creată de Nicki Minaj în colaborare cu directorul creativ Fendi, Silvia Venturini Fendi. Rochii, genți, ochelari de soare și alte piese ready-to-wear în nuanțe de roz sau argintiu metalizat, precum și tricouri sau hanorace cu portretul artistei alcătuiesc garderoba unei păpuși Barbie într-o aventură spațială.

Fendi Prints on x Nicki Minaj

„Am scris o piesă numită Chun Li, unul din versuri fiind Fendi prints on. Am spus că aș vrea să port Fendi pe copertă și au fost de acord. Fotografiasem deja cu Karl Lagerfeld, iar când mi-am dat seama că și el mă place, pur și simplu mi-a încălzit inima pentru că eram obsedată de el. Așa că mi-au dat permisiunea să folosesc Fendi.”, a precizat Nicki Minaj.

„Apoi, la Milano, cei de la Fendi mi-au spus: Când a apărut piesa ta, hainele imprimate cu logo-ul Fendi au început să se vândă mai mult. I-am respectat atât de mult pentru că mi-au spus asta; știm cu toții cum influențează hip-hop-ul moda, dar de multe ori nu ne este recunoscut acest merit, așa că m-am îndrăgostit de ei pentru că au spus asta.”

Fendi Prints On Women/ Men/ Kids available at fendi.com.

Colaborarea dintre Nicki Minaj și casa de modă italiană este una reușită dacă este să judecăm după faptul că multe dintre piesele colecției sunt, după doar câteva zile, sold out online, fiind totuși disponibile în stocurile existente în magazinele fizice Fendi.

Imaginile campaniei au fost fotografiate de Steven Klein pe marginea unei piscine în Los Angeles, direcția creativă aparținându-i lui Steven Gan.

Fendi Prints on x Nicki Minaj

Fendi Prints on x Nicki Minaj

Fendi Prints on x Nicki Minaj

Fendi Prints on x Nicki Minaj

Fendi Prints on x Nicki Minaj

Citește în continuare Mid-Fall Street Style Trends.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Showul marionetelor la MFW. Moschino primăvară-vară 2021

Pe măsură ce showurile de modă continuă în moduri din ce în ce mai creative, Jeremy Scott …