Home Fashion Shows Feminitate la Paris Couture Week

Feminitate la Paris Couture Week

3 min read

feminitate

Anul acesta la Paris Couture Fashion Week cuvântul cheie a fost feminitate. Toți designerii au urmat o linie elegantă în creațiile lor și au pus în valoare prin lungimi, volume și materiale, trupul femeilor. Croitoria de înaltă clasă sau haute couture este o artă pe cale de dispariție. Membrii Chambre Syndicale de la Haute Couture se împuținează de la an la an deoarece este tot mai greu să se mențină standardele impuse. Puterea de cumpărare crescută și dorința de nou nu mai lasă cale liberă către crearea pieselor ce necsită migală. Cei ce au rămas pe scena haute couture au păstrat tradiția și piesele prezentate au fost și de această dată de excepție.  

feminitate
Sursă foto www.schiaparelli.com

Schiaparelli

O casă de modă ce a avut o revenire spectaculoasă, aduce acum pe podium fluiditate. Se păstrează culoarea ce a consacrat-o pe Elsa Schiaparelli, anume nunața shocking pink. 

feminitate
Sursă foto Pinterest

 

feminitate
Sursă foto www.chanel.com

Chanel

Karl Lagerfeld a păstrat clasicul deux-piece specific Chanel și l-a reintepretat în diverse modalități. Fiind o abordare atemporală, acestea vor fi piese mereu actuale. Se pot purta separat pentru a fi îmbinate cu jeans, mătase sau orice alt material. Versatilitatea este și aici prezentă.

feminitate
Sursă foto www.chanel.com

 

 

 

 

 

 

 

 

feminitate
Sursă foto Pinterest

Elie Saab

Pe podiumul de la Elie Saab s-a prezentat un mix al unor estetici vintage. Piese de cap specifice anilor ’20, ochelari din anii ’50 și puf la mânecă precum hainele de budoar din filmele anilor ’30. Mixul a fost unul de exceptie și toate pieselor sunt fabuloase.

feminitate
Sursă foto Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

feminitate
Sursă foto Pinterest

Giambattista Valli

O antiteză între un stil slimpu și unul extragavant. A fost o prezentare în care jocul culorilor a dominat. Croielile au fost de la unele pe linia coprului la unele pline de volum. Materialele au fost de la mătase la tul.

feminitate
Sursă foto Pinterest
Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion Shows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…