Home Events Feeric Fashion Week 2021. La înălțime

Feeric Fashion Week 2021. La înălțime

7 min read

Cea de-a doua zi de prezentări individuale în cadrul Feeric Fashion Week a dus publicul spectator pe cele mai înalte culmi, la figurat, dar și la propriu.

Feeric Fashion Week 2021
prezentare Bianca Popp

Bianca Popp, designerul român cu cele mai multe apariții la Feeric Fashion Week, a deschis ziua prezentărilor cu o nouă colecție absolut uimitoare, plină de geometrie și culoare. Prezentarea a avut loc într-un spațiu atipic, în parcarea de la ultimul etaj al Promenada Sibiu. Spațiul s-a transformat complet prin jocul de lumini al farurilor mașinilor Ford amplasate în fundal, menit să adauge o notă de spectaculozitate întregului show. Colecția se numește Diva Interioara, este colecția secretă, de croazieră, ce include rochii pe care le-am purta pe covorul roșu din vis, într-o vacanță, ca obiect al dorinței până la sfârșitul lumii.

Centrul istoric al Sibiului a fost, din nou, foarte primitor cu spectacolele de modă, ieri fiind rândul Pieței Aurarilor să se transforme într-un cat-walk. Ramelle, prezentă pentru treia oară la Feeric Fashion Week, a expus publicului piesele colecției I AM UNIQUE, o colecție plină de culoare și armonie, cu un design minimalist și detalii arhitecturale transpuse în creații vestimentare feminine. Această colecție este despre femeia trezită, care este conștientă de valoarea ei, de frumusețea ei naturală și trăiește în stare de recunoștință față de tot ce este în jurul ei. Modelele au coborât scările ce leagă Piața Aurarilor de Piața Mică și au defilat în jurul frumoasei piațete cu aer medieval. Din Aurarilor, invitații au pornit spre Turnul Sfatului, unde au putut admira o superbă colecție de bijuterii semnată Bisoulovely, designer venit tocmai din Los Angeles pentru a participa la ediția din acest an a săptămânii modei de la Sibiu.

Show-urile individuale s-au încheiat la lăsarea serii în locul cu cea mai frumoasă panoramă asupra orașului, la ultimul etaj al clădirii în construcție din Piața Gării. Alist Designers Boutique este proiectul inițiat de Alist Magazine, care are că scop susținerea designerilor români. Respectând tendințele internaționale, păstrând, totodată, un specific autohton, creațiile designerilor români se adresează persoanelor care iubesc moda, arta și care au curajul să își dezvăluie spiritul, susținând inovația și talentul producătorilor locali. Colecția a fost cu adevărat impresionantă, pusă în valoare de superba lumină naturală a apusului de soare.

Prezentările din cadrul Feeric Fashion Week se încheie astăzi, cu patru evenimente programate pentru următoarele ore. La ora 13, Kreep.Agency prezintă colecția New Talents by Kreep, colecție stilizată de Sebastian-Felix Țopescu, stilist vizionar, fashion editor la MODIC Magazine și 33 Magazine, proaspăt absolvent la IED Milano. Apoi, la 13:30, Alexandru Floarea prezintă colecția Kikimra, o colecție ce are inspiraţia în imaginea dezolantă a New York-ului în perioada anilor ’70–‘80, reflectată în fotografiile artistului german Miron Zownir. Colecţia nu face parte din „mainstream”, punând în valoare partea neconvenţională, periferică şi extremă a societăţii, dominată de glamour, divertisment şi sentimente false. Ambele prezentări vor avea loc în curtea fabricii Boromir. De la ora 17, în Piața Huet în apropierea Casei Calfelor va defila colecția semnată Blanche & Brownie, pentru ca la ora 21 sa ia startul evenimentul vedetă al acestei ediții, Gala Feeric, unde vor prezenta colecții Lily of the Valley, Valentina Zeed, Bisoulovely, Inessa Creations Monaco și by Olga Mihoc. Gala este prezentată de Cosmina Păsărin. Accesul la gală se face pe bază de invitație, cu respectarea măsurilor legale aflate în vigoare.

Feeric Fashion Week are loc între 21 și 25 iulie, la Sibiu. Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Parteneri: Ford, Promenada Sibiu, Cinegold, Boromir, Visit.Sibiu, Beauty One, Școala de șoferi Prima, Buonavista și Modic Magazine.

Citește în continuare Feeric Fashion Week 2021. Etică și sustenabilitate în fashion.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cei mai apreciați artiști români vor urca pe scena The Artist Awards, pe 18 și 19 septembrie

Ne pregătim pentru două zile pline de muzică, distracție, premii și multe surprize! Pe 18 …