Home Events Fanii festivalului UNTOLD își pot vota festivalul favorit în cadrul competiției DJ MAG TOP 100 FESTIVALS.

Fanii festivalului UNTOLD își pot vota festivalul favorit în cadrul competiției DJ MAG TOP 100 FESTIVALS.

2 min read

Pentru acest an, publicația britanică DJ MAG a deschis voturile pentru fanii festivalurilor din întreaga lume. TOP 100 Festivals va lua în calcul și opțiunile unor DJ de top, dar important în clasamentul final va fi votul participanților, al celor care merg în fiecare an la evenimentul favorit.

untold top 100

Fanii pot alege să voteze pentru oricare festival, din oricare colț al lumii – mare, mediu sau mic și e modul în care participanții pot fi parte la cel mai extins poll dedicat industriei muzicii electronice.

80% din rezultate aparțin celor care se implică în procedura de vot, restul de 20 % aparținând unor DJ incluși în Top 100 DJ Mag. În acest an va fi pentru prima dată când votul fanilor festivalurilor va face diferența.

Voturile pot fi înregistrate până pe data de 29 aprilie 2020, rezultatele finale urmând să fie anunțate pe data de 26 mai.

În 2019 DJ Mag a lansat un clasament, Top 50 Festivals, dedicat celor mai mari evenimente ale lumii iar UNTOLD a fost poziționat pe locul 8, devansând festivaluri de renume și cu tradiție. Atunci votul a aparținut în totalitate DJ-ilor.

Participanții pot vota atât UNTOLD, cât și festivalul Neversea pe top100festivals.djmag.com.

Citește în continuare PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: THE PUSSYCAT DOLLS, IGGY AZALEA, ERIC PRYDZ, AMELIE LENS ȘI CHARLOTTE DE WITTE LA UNTOLD 2020.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Acum, primăvara, serele de pepinieră sunt pline de flori colorate de vară. Vă doriți un ba…