Home Fashion Elie Saab a prezentat noua colecție primăvară-vară 2018

Elie Saab a prezentat noua colecție primăvară-vară 2018

2 min read

Noua colecție Elie Saab primăvară-vară 2018 a fost lansată la săptămâna modei din Paris la Grand Palais. Colecția a avut ca inspirație Amazonul, iar Grand Palais a fost transformat pentru o zi în junglă, pentru a găzdui colecția designerului.

Un curcubeu de culori vii și proaspete au animat catwalk-ul – rochii de seară galben-canar, costume albastru-ciel și rochii cu broderii verde-smarald, împodobite cu broderii geometrice siaccesorizate cu ochelari supradimensionați si sandale asortate.

“Simt o energie nouă în această colecție” – Elie Saab

Designerul a readus în scenă stilul colecțiilor sale din anii 90, dar cu toate acestea colecția aceasta este un pas înainte în demersul de a aduce mai mult streetstyle în hautecouture.

Dacă efortul acesta se vede mai ales prin folosirea tricourilor, a jachetelor biker și a printului piton sau a franjurilor de mătase, în marea majoritate a colecției ce poate fi purtată cu ușurință pe străzile marilor orașe, cu siguranță rochiile de prințesă au rămas în stilul care l-a consacrat pe Elie Saab. Tule negru brodat cu frunze roz și verzi, rochii diafane, mult alb și auriu.

O colecție extraordinară, surprinzătoare, exitantă și plină de surprize, exact așa cum ne-a obișnuit designerul de fiecare dată 🙂

 

sursa foto: wwd.com

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …