Home Beauty News 5 adevaruri despre Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy

5 adevaruri despre Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy

4 min read

Hugh Hefner, cel care ,,a pus bazele” revistei Playboy in anul 1953, s-a stins din viata, miercuri seara. Hugh Hefner a trait pana la varsta de 91 de ani si a murit din cauze naturale, in Conacul Playboy, in Holmby Hills, Los Angeles. Acesta a trait o viata ,,plina de impact”, asa cum afirma fiul sau, Cooper Hefner, director creativ in cadrul revistei Playboy. Desi cu totii cunoastem viata excentrica a fondatorului revistei pentru adulti, iata 5 adevaruri , despre inconfundabilului Hugh Hefner.1. In anul 1949 s-a casatorit cu o studenta de la Northwestern University, Mildred Williams, iar impreuna au avut 2 copii, pe Christie si David. Chiar inainte de casatorie, Mildred, i-a recunoscut sotului sau de escapada pe care a avut-o, atunci cand el era in armata. Hugh Hefner, a afirmat ca pentru el a fost cel mai devastator moment al vietii sale. Din cauza sentimentului de vinovatie, Mildred i-a acceptat sotului sau, sperand ca-si va salva mariajul, toate infidelitatile, insa cei doi au divortat in anul 1959.

2. Desi cu trecerea timpului, fondatorul revistei Playboy, s-a bucurat de femei precum Donna Michelle Marilyn Cole, Lillian Müller, Patti McGuire, Shannon Tweed, Brande Roderick, Barbi Benton, Karen Christy, Sondra Theodore si Carrie Leigh, playmate-uri de la acea vreme, care l-au si dat in judecata pentru 35 de milioane de $, in anul 1971, el a recunoscut public ca bisexualitatea nu i-a fost un subiect strain.

3. In anul 1975 Hefner a tinut o conferinta de presa, atunci cand secretara sa Bobbie Arnstein, a fost gasita moarta intr-o camera de hotel din Chicago, dupa o supradoza. Acesta a afirmat in cadrul conferintei ca secretara lui a fost impinsa sa se sinucida de catre agentii de narcotice si de catre oficialii federali, iar mai apoi ca guvernul vrea sa il doboare din cauza filozofiei Playboy, dar si pentru sprijinul sau, legat de legile mai permisive ale drogurilor.

4. In anul 1989 el s-a recasatorit cu Kimberley Conrad. Acestia au dat nastere a 2 copii, Marston si Cooper. Alaturi de sotia sa, Hefner reusise sa transforme faimoasa resedinta Playboy Manison, intr-un adevarat camin pentru o familie. Aceasta transformare a durat doar pana in anul 1999, cand Cooper si Hugh au divortat, iar Manison gazduia din nou femei tinere, excentricul Hefner intalnindu-se cu 7 femei in acelasi timp.

5. In anul 2008 Hugh Hefner a fost nevoit sa vanda bilete, pentru prima data, la faimoasele petreceri pline de celebritati, din cauza problemelor financiare pe care Playboy Enterprises le-a intampinat. Printre aceste probleme s-au numarat si diminuarea tirajelor Playboy, scaderea valorii actiunilor, dar si noile afaceri care nu aduceau profit.

 

Sursa foto: gazettereview.com, facebook, keywordsuggest.org

Load More Related Articles
Load More By Laura Tomireanu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Media Music Awards 2017, gazda celor mai in voga artisti

Cel mai asteptat evenitment al anului, Media Music Awards, a avut loc, marti, 3 octombrie,…