Home Beauty News Elemis Peptide4, soluția ideală pentru un ten tânăr, sănătos și plin de strălucire

Elemis Peptide4, soluția ideală pentru un ten tânăr, sănătos și plin de strălucire

7 min read

După cum bine știți, noaptea, în timp ce dormim, celule pielii noastre sunt ocupate cu procesul de reînoire și regenerare. Lipsa somnului întrerupe procesul natural de recuperare al pielii și duce către o deshidratare severă a acestuia, urmând ca aspectul tenului să fie compromis. Din fericire, ELEMIS dezvăluie secretul ceasului intern sincronizat al pielii și oferă o soluție simplă, Peptida4, care ajută la revitalizarea pielii, restaurând hidratarea naturală și antioxidanții necesari pentru o piele cu un aspect tânăr și sănătos.

Pentru cei care nu știu, Peptidele sunt lanțuri biologice de aminoacizi, derivate din extracte de drojdie, iar ELEMIS Peptida 4 este o tetra-peptidă, proiectată folosind biologia moleculară avansată, alcătuită din patru aminoacizi, ce ajută la susținerea proceselor pielii, pentru un aspect regenerat, revitalizat și odihnit 24/7.

Elemis Peptide4 Night Recovery Cream-Oil (30ml) este un produs exclusiv la nivel mondial, care combină hidratarea unei creme  de noapte cu beneficiile protectoare ale unui ulei.  Crescut și presat la rece în Marea Britanie, exclusiv pentru ELEMIS, cu ajutorul specialistilor agronomi de vârf, semințele din aceste mici flori în formă de stea sunt una dintre cele mai bogate surse vegetale naturale de acizi grași Omega 3 și Omega 6. Uleiul de semințe Perilla și Night Scented Stock bogate în Omega și Vitamina E are un efect pozitiv, reduce aspectul liniilor fine și îmbunătățește elasticitatea pielii din jurul ochilor. Încurajează regenerarea celulară prin utilizarea de Tetra-Peptide, care accelerează repararea pielii în timpul nopții. Ingredientele speciale pe care le conține lucrează în sinergie perfectă și asigură echilibrul complex al pielii și refacerea țesuturilor în timp ce dormi. Prețul este de 398 de lei si este disponibil online.

Elemis Peptide4 Eye Recovery Cream (15 ml) este special creată pentru a rejuvena zona obosită a ochilor. Formulă fortifiată cu semințe deStar Arvensis ™ și Night Scented Stock (o floare delicată cultivată exclusiv pentru ELEMIS în  zona rurală britanică din Estul Angliei și recunoscută pentru conținutul bogat de vitamina E, Omega 3 și acizi grași esențiali), crema Elemis Peptide4 Eye Recovery ajută la minimizarea apariției liniilor fine și a ridurilor din jurul ochilor, redând strălucire. Textura fluidă, și ușor de absorbit în piele, formula-tratament targhetează cearcănele negre de sub ochi, în timp ce diminuează semnele de oboseală și revitalizează zona ochilor pentru un aspect mai odihnit. Pielea este mai fermă, hidtratată intens și cu un aspect vizibil întinerit, timp de 24 de ore. Prețul este de 315 lei si este disponibil online.

elemis peptide 4 - beneficii

Peptide Thousand Flower Mask (75ml) este o mască-tratament cu efect răcoritor, alimentată de miile de flori căzute pe sol, care iluminează, revitalizează și catifelează tenul obosit și matur, redându-i strălucire instant. Conține Turbă din zona Nordică, compusă din mii de flori organice și ierburi bogate în minerale, vitamine, aminoacizi și acizi grași. Turba Nordică ajută la echilibrarea stratului de protecție al pielii și sprijină capacitatea pielii de a se proteja. Trifoiul dulce are acțiune tonică, iar trio-ul de extracte de salcie, acid lactic și argilă neagră braziliană exfoliază ușor pentru a lăsa pielea netedă și strălucitoare. Aspectul mat, unic al măștii se întinde pe toată fața ca un strat de catifea neagră, cremoasă, care nu se usucă niciodată. Mască de față bogată în minerale, formulată cu Peptide⁴, vitamine și antioxidanți, ajută la revitalizarea tenului tern și readuce strălucirea naturală a acestuia. Complexul de vitamine și minerale exfoliază blând și îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii. Pielea devine mai fină și își îmbunătățește textura și tonusul. Prețul este de 307 lei si este disponibil online.

Noi am testat toate aceste produse Peptida4, create de Elemis, si suntem foarte încântate de rezultat, motiv pentru care vă recomandăm din toată inima să le încercați și voi, cu siguranță veți fi mulțumite!

 

 

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

The Motans feat. EMAA lansează clipul oficial al piesei Insula!

The Motans și EMAA au lansat la începutul acestei luni, exclusiv pe radio, piesa Insula, o…