Home Editorials Ediția cu nr. 4 – Romanian bloggers

Ediția cu nr. 4 – Romanian bloggers

5 min read

Iarna ne provoacă cele mai fantastice reverii. Este perioada în care petrecem mai mult timp alături de cei dragi, suntem mai buni, facem bilanțul anului precedent și să ne punem pe lista obiectivele noului an. A fost un an frumos, cu bune și cu rele și indiferent de schimbările majore care s-au produs în viața noastră, important este să ne ambiționăm să mergem mai departe și să o facem mult mai bine. Adio, vreme ploioasă, trafic de coșmar, spaime și alți demoni, acum ar trebui să ne bucurăm de zăpădă, texturi moi și călduroase, dar și de noul număr al Revistei FPM.

A venit vremea să pui între paranteze toate cele de mai sus și, în anticiparea momentelor de grație pe care conceptul acestui număr ți le oferă, să savurezi paginile noului număr al Revistei FPM. Pentru că, în urma unui tur de forță, am pregătit o ediție dedicată bloggerilor români. Astfel, te invit să intri în lumea lor și să descoperi cele mai ascunse taine ale acestui fenomen care ne-a acaparat.

Nici nu știu dacă mă mai surpinde să aud că, în prezent, în lume există sute de mii de milioane de conturi de blog, iar numărul acestora crește zilnic. În România, fenomenul a căpătat un real avânt în ultimii ani, iar dacă  până de curând pasionații de modă obișnuiau să urmărească propunerile designerilor pentru a vedea ce este în trend, mai nou, atenția lor este îndreptată către bloggeri sau vloggeri. Nici site-urile și blogurile mai mari de afară nu ne mai stârnesc interesul atât de mult, odată cu apariția bloggerilor români de fashion și beauty care și-au pus amprenta serios asupra felului în care trebuie să arătăm. Blogurile, vlogurile și conturile lor de instagram sunt luate cu asalt de toții cei care tânjesc după „a fi fashionable”, iar noi nu am putut trece deloc cu vederea acest trend. Te invităm să faci cunoștință cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, două dintre cei mai cool influencers ai momentului care au acceptat provocarea noastră de a îmbrăca piesele cheie din ultimele colecții propuse de cei mai renumiți designeri români.

Continuăm în aceeași direcție și te invităm să o descoperi pe Andreea Balaban, una dintre cele mai cunoscute și apreciate bloggerițe de beauty din România. Nu trebuie să îți scape din vedere nici paginile de street style, cu atât mai mult cu cât am selectat cele mai interesante ținute propuse de bloggerii români. Iar dacă te-ai gândit să pleci în vacanță în perioada următoare, Gabriela Simion, blogger de travel, ți-a pregătit un  ghid complet pentru o vacanță de vis. La propriu și la figurat, firește.

PS: Dacă ai un blog și consideri că ești un bun influencer, noi vrem să te cunoaștem! Asteptăm să ne scrii pe adresa contact@fpm.ro.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Editorials

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus pe creație | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

Cele mai intense și creative zile din an au coincis cu pregătirile pentru predarea la tipa…