Home Editorials Ediția cu Nr. 12 Fashion Premium Magazine – Cristina ICH, muza Instagramului românesc

Ediția cu Nr. 12 Fashion Premium Magazine – Cristina ICH, muza Instagramului românesc

6 min read

Ediția cu Nr.12 Fashion Premium Magazine este un univers de creație, inspirație și frumos. Te invităm să faci cunoștință cu Cristina Ich, figura reprezentativă pentru numărul actual al revistei, considerată una dintre cele mai frumoase femei ale României contemporane, care a acceptat provocarea noastră de a îmbrăca piesele cheie din ultimele colecții propuse de cei mai renumiți designeri români și stlizate de Ovidiu Buta. 
Ediția cu Nr. 12 Fashion Premium Magazine - Cristina ICH

La început de an, sugerez un exercițiu de imaginație, să vedem ce este cu adevărat important pentru noi în viață, ce ne face cu adevărat fericiți și împliniți și să nu uităm să ne bucurăm de cei dragi. Discuția aceasta, despre cum să trăim clipa și să prețuim fiecare moment, este perfectă nu doar la sfârșit sau început de an, ci și la începutul acestei ediții în care am adunat tot felul de lucruri de prețuit și oameni inspiraționali. De la designerii și artiștii români pe care îi știam demult sau pe care i-am descoperit de curând, la look-uri și machiaje inspirate din alte galaxii care scot la iveală o luminozitate nepământeană, până la cele mai interesante noutăți din industria frumuseții care ne păstrează tenul tânăr și curat sau a celor mai frumoase povești a unor branduri locale, sustenabile, inspirate din lumea celor mici.

În altă ordine de idei, vă facem cunoscute poveștile designerilor români care au reușit, prin căutări, provocări și forță creatoare, să fie cu adevărat autentici, cum este și cazul lui Lucian Broscățean. În această ediție, OPPO susține creativitatea și, prin noi, designerii români care spun povești despre frumusețe, exprimare, perseverență, procesul de cunoaștere și autocunoaștere care durează toată viața. Inspirați de aceste povești, cu sprijinul Oppo, am realizat un editorial special pe care vă invit să îl descoperiți în paginile acestei ediții.  Și dacă tot suntem la capitolul editoriale, propun să nu ratați nici editorialu de beauty ”Unearthly Beauty” by Savin Skin fotografiat de Cătălin Muntean, care ne propune o serie de lookuri statement, scoase la iveală de produse din portofoliul Savin Skin, influențate de un viitor imaginat în alte galaxii.

Continuăm în aceeași direcție și te invităm să o descoperi pe Mimi, una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de conținut din România. Nu trebuie să îți scape din vedere nici poveștile de succes ale unor antreprenori români care ne inspiră cum este cazul și Liviei Rus sau a lui Ștefan Tânjeală. Iar dacă te-ai gândit să pleci în vacanță în perioada următoare, Călător în bascheți,  ți-a pregătit un  ghid complet pentru o vacanță de vise, departe de vremea rece și friguroasă din țara noastră.

De frumos avem nevoie în fiecare zi, astfel că vă invităm să vă delectați cu fiecare pagină a revistei și să ne urmăriți în continuare pe conturile noastre de social media, pe care suntem prezenți constant cu știri, noutăți și opinii argumentate, pentru a descoperi cât mai multe povești și lucruri creative. Așadar, bucură-te de frumosul pe care îl ai în tine și în jurul tău astăzi, acum!

Revista Fashion Premium Magazine Nr. 12 este disponibilă în Magazinele Inmedio din toată țara, sau pe site-ul noastru la rubrica Shop.

Citește în continuare Cum au descoperit generațiile tinere „noul” brand Mugler

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Editorials

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secuiana se întoarce cu forțe proaspete!

Din dorința de a da un restart și a veni cu propuneri care se adresează și generațiilor ti…