Home Music DOMINO revine cu o nouă piesă EDM, Godo, menită să anihileze orice impuls de frică sau emoție negativă

DOMINO revine cu o nouă piesă EDM, Godo, menită să anihileze orice impuls de frică sau emoție negativă

2 min read

DOMINO continuă aventura EDM și lansează Godo, o piesă care dă ritm petrecerilor și aduce energie. Godo induce o stare de bine și ideea că orice este posibil atunci când mintea este limpede.

„Piesa este menită să anihilize orice impuls de frică sau emoție negativă și militează pentru ideea că orice este posibil. GODO, <<a greater good>>, reprezintă o claritate a unei stări pe care o avem atunci când trăim prezenți și nu distrași, atunci când mintea este limpede. A fost scrisă în colaborare cu Emanuela Alexa, care a avut un aport frumos în realizarea întregii povești”, a spus artistul.

Piesa a fost compusă de DOMINO, în colaborare cu Emanuela Alexa, care a semnat și versurile, iar producția a fost realizată de DOMINO.

Producător, compozitor și pianist, DOMINO este un adevărat cameleon atunci când vine vorba despre exprimarea personalității sale efervescente prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la jazz și rock până la dance și raggaeton și a semnat hituri internaționale pentru foarte mulți artiști, piesele sale fiind ascultate la radiouri și cluburi din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Pasiunea lui pentru muzică transpare prin fiecare beat și induce ascultătorilor o stare de bine, fără griji, o petrecere care nu se termină niciodată.

Citește în continuare Classix in Art: apel de proiecte pentru susținerea artiștilor independenți.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Bucuria verii pentru fiecare situație: Posibilități nesfârșite cu mușcatele colorate

Mușcatele sunt adevărate vedete printre decorațiunile și plantele de balcon. Cu florile lo…