Home Events Aleksandrina Mihaylova anuntă lansarea magazinului LOVA, un boutique menit să fuzioneze cu îndrăzneală, imaginație și sensibilitate

Aleksandrina Mihaylova anuntă lansarea magazinului LOVA, un boutique menit să fuzioneze cu îndrăzneală, imaginație și sensibilitate

2 min read

Sâmbătă, 27 martie 2021, designerul Aleksandrina Mihaylova a lansat magazinul LOVA din str. Benjamin Franklin nr.9, un boutique care a luat naștere prin reinventarea stilurilor clasic și modern, cu interpretarea neoclasicismului.

Departe de a căuta perfecțiunea individuală, ideile din spatele colecțiilor Lova izvorăsc din atitudinea estetică și empatia cu tot ce ne inconjoară, fie el real sau imaginar, explorând unicitatea fiecăruia dintre noi.

LOVA a fost gândit ca fiind un brand atemporal și memorabil, unde fiecare piesă este croită manual în atelier cu deosebită atenție la detalii. Amprenta designerului se citește prin accentuarea grației, simplicității, simetriei și cronismelor stilistice.

Inspirate din artă și diferite perioade istorice, colecțiile de haine și accesorii ale Aleksandrinei Mihailova se identifică prin confort, lux, eleganță și îndrăzneală, urmând în același timp spiritul modern.

LOVA

Conceptul magazinului neovintage transmite un mesaj moralizator, încurajând sustenabilitatea în moda și creație.

Citește în continuare Industria experiențelor și a zâmbetelor cere măsuri clare pentru redeschiderea sectoarelor afectate de pandemie.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Bucuria verii pentru fiecare situație: Posibilități nesfârșite cu mușcatele colorate

Mușcatele sunt adevărate vedete printre decorațiunile și plantele de balcon. Cu florile lo…