Home Events Lansarea noului parfum Last Canto by Ideo Parfumeurs in Magazinul Elyseé

Lansarea noului parfum Last Canto by Ideo Parfumeurs in Magazinul Elyseé

8 min read

Ieri, 29 mai, in Magazinul Elyseé, de pe Calea Victoriei 39, a avut loc lansarea parfumului Ideo – Last Canto, intr-un cadru destul de restrans, dar plin de arome si miresme. Cu aceasta ocazie, cei prezenti la eveniment, au avut placerea sa o cunoasca pe Ludmila Bitar,  fondatoarea brandului Ideo si sa descopere adevaratele povesti din spatele acestor parfumuri. Din fericire, am fost si noi prezenti acolo, motiv pentru care vrem sa va impartasim ceea ce pe noi ne-a fascinat.

Pentru cei care nu stiu, numele casei provine din prescurtarea cuvintelor frantuzesti IDEAL OLFACTIF – excelenta olfactiva, pe care Ideo se straduieste sa o atinga.

Parfumurile Ideo  sunt create in Beirut-Liban de catre Ludmila si Antoine Bitar, fiind inspirate de energia creativa si unica a acestui oras, dar si de incitantele contraste pe care le putem întalni la tot pasul, rezultand parfumuri sofisticate, dar totusi rebele. Parfumurile Ideo aduna toate aceste energii laolalta, intr-un mod unic, oferind o eleganta atemporala, o atingere de originalitate, dar si un strop de libertate. Procesul de creatie incepe cu un moment de inspiratie: un loc din lume, un eveniment, o legenda, un sentiment, transformand parfumul intr-o adevarata opera de arta.

Cele sase parfumuri ale casei contin mai putin de 20 de ingrediente naturale principale, deosebit de pretioase, astfel clientii au posibilitatea sa recunoasca ceea ce vor mirosi.

Malika’s Temptation

Cine este? La inceput pare o persoana clasica si timida, dar care se dovedeste, intr-un final, a fi indrazneata si decisiva… Totul a inceput de la o idee: cum sa se redea, intr-un parfum, diferitele stari ale feminitatii. Puternicul si decisivul, duo dintre praline si ylang – ylang din notele de varf va lasa loc, cu greu, acordurilor de oud si ambra.

Parfumul poate fi gasit exclusiv in Elyseé la pretul de 540 RON / 100ml/gr.

Weekkend a Fontainebleau

Pentru cine? Pentru cei care adora mirosurile clasice, dar cu o atingere moderna… Este tributul parfumierului oferit parfumurilor din anii ’30 si ’40 ai Belle Epoque, dar cu o intorsatura moderna. Notele Vintage si soapy de aldehide verzi se transforma intr-un metalic buchet floral modern.

Parfumul poate fi gasit exclusiv in Elyseé la pretul de 540 RON / 100ml/gr.

Prison Blues

Pentru cine? Pentru cel dornic de aventura, dar care isi pastreaza eleganta… Parfumul este un oud neasteptat si diferit. Acest ingredient reprezinta ADN-ul casei Ideo Parfumeurs. Este plin de contradictii, in care acordurile verzi si lemnoase ofera oudului acea prospetime incredibila…

Parfumul poate fi gasit exclusiv in Elyseé la pretul de 540 RON / 100ml/gr.

London to Mumbai

Cine este? Un hyper ce poarta soseste nonconformiste… O creatie speciala, un cocktail neobisnuit, o reprezentare olfactiva a atmosferei pe care nu te-ai fi asteptat sa o descoperi intr-un singur parfum – un barbat shop britanc si unul din Mumbai.

Parfumul poate fi gasit exclusiv in Elyseé la pretul de 540 RON / 100ml/gr.

Tarbouch Afandi

Pentru cine este? Pentru o persoana clasica, dar care are intotdeauna acea amprenta personala si la moda… O experienta mediteraneana. O plimbare printre stralucitoarele gradini pline de mandarini copti, care deschid calea catre atmosfera petrecerilor din amurg, pe note de tabac si acorduri animalice pline de senzoalitate…

Parfumul poate fi gasit exclusiv in Elyseé la pretul de 540 RON / 100ml/gr.

Last Canto

Cel mai recent parfum al Casei Ideo, este creat special pentru doamnele senzuale, cu putin sarcasm, care sunt dispuse sa riste tot pentru dragoste si succes.  Balerina a sosit, cu fata sa inocenta, inconjurata de mirosul cald de talc si crema. Dintrodata, simfonia se opreste pentru a lasa loc unei Valkyrie imbibata in condimente si note pudrate.

Parfumul poate fi gasit exclusiv in Elyseé la pretul de 540 RON / 100ml/gr.

 De retinut este faptul ca toate  parfumurile sunt unisex, iar pe langa aceste sase parfumuri  amintite anterior, ne-au mai fost prezentate inca trei parfumuri ale casei Ideo,  despre care o sa va vorbim si noi foarte pe scurt. Asadar, este vorba despre Gibson Girls, Fleur du Mexique si Roses de Grasse.

Parfumul Gibson Girls este dedicat unei femei dinamice care doreste sa arate tuturor caracterul sau puternic. Acordurile floral-fructate si orientale de gardenie, piersica, labdanum si iris, ofera un miros puternic si atemporal.

Roses de Grasse este potrivit unei femei romatice, care isi doreste sa fie simpla si eleganta. Un variat buchet floral de trandafiri cu o atingere delicata de note verzi si mosc.

Fleur du Mexique este dedicat unei femei glamour care isi doreste sa fie incredibil de sexy. Precum o bomba olfactiva de flori albe, detonata de nota senzuala de tuberoza.

Noi ne-am ales deja un favorit, te invitam si pe tine sa testezi parfumurile Casei Ideo, iar mai apoi sa ne spui care este preferatul tau!

Load More Related Articles
Load More By Cristina Bursuc
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Emanuele Magenta, arhitectul accesoriilor

Tânăr, dominat discret de farmecul specific italian şi cu un spirit vizionar, Emanuele Mag…